10

Анонимен

преди 4 години

Никак не е изненадващо, че са построили моста свързващ Видин с Калафат, без да построят магистралата към него. Никак не е изненадващо, че ГЕРБ винаги слагат каруцата пред магарето, а не обратното както трябва да бъде.Бойко се би по гърдите, когато резна лентичката на новия PET скенер в Александровска болница в София. Само дето дали му е щукнало на акъла, че изотопа за него трябва да го внася от чужбина и то със самолет!Едва наскоро се хвана да изгражда лаборатория с ускорител за него.

9

Само ГЕРБ!!!

преди 4 години

Не е достатъчно само да се построи. Трябва и да се поддържа.

8

Анонимен

преди 4 години

Тези заеми,които ги взимате за едни голи пътища,без да влизат за стимулиране на българско производство и печалби,за по високи заплати и стандарт,ще ви излезат през зад.ика,фгледайте в Тубата "Изповедта на един икономически убиец" и ще разберете какво ни чака.

7

Финансист

преди 4 години

Въпреки че пътят Ботевград - Видин все още не е направен, извикайте Бойко Борисов да ви прежеже линтичката на магистралата, която той ви е построил с негови лични средства. Жалки герберчета и гербери в Народното събрание, които ще плащат облигационния заем, който им то натресе бащицата им от Банкя.

6

Анонимен

преди 4 години

Косе Босе празна ти главицата, ама ти е пълна гушката.

5

Анонимен

преди 4 години

София първо.

4

Анонимен

преди 4 години

До ОСТАВКА на ГРОБИ като може да няма България дай нищо да не правят и да седим и да чакаме по твоята логика. Само плюете без да предлагате алтернатива. Аман от такива.

3

За съжаление

преди 4 години

Град Плевен е само на карта ! От града нищо не е останало ! Плевен на управници никога не е случвал, виж на демагози и ретроградни елементи да !

2

Анонимен

преди 4 години

До ОСТАВКА на ГРОБА след оставката?

1

ОСТАВКА на ГРОБ

преди 4 години

Косьоооо, през 2035 година може и да няма България.........