23

Кирил

преди 4 години

Босфор ТВ я прескачам с най-голямо удоволствие и така ще и бъде ако ще и папата да им е водещ.

22

.

преди 4 години

Опитах снощи да гледам предаването, но веднага ме подразни пълната имитация на Слави - и като формат, и като студио, и с бенд, и с изпълчването на новия водещ. Можеха да измислят нещо по-оригинално.

21

Анонимен

преди 4 години

Шоуто е ОК. Само тази Вътева я лансират бавсякъде, а тя е доста бездарна. Явно има силна подкрепа и лоби. Честно казано, само тя ме издразни снощи.Успех на младия грък!

20

Палми Странджев

преди 4 години

"Хейтът и одобрението" ? А нямаме ли право на критика, без да е хейт ? Те вече всички, като изкарат нещо нескопосано, се спасяват с думата хейт.

19

Анонимен

преди 4 години

Незабавна оставка на цялото правителство!!! Генерал Румен Радев да наложи вето на предаването!! Слави Трифонов да се върне немедлено в ефир!! Народе събуди се подменят дори водещите!! На протест! Оставка!!

18

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

АРМЕНЕЦ+ ВИЗАНТИЕЦ= ДРЕВНОГРУЦКА ТРАГЕДИЯ

17

.l.

преди 4 години

Върши работа човека, забавлява

16

айде стига вече

преди 4 години

Тези са си антибългарска телевизия от както са създадени.Блокирал съм ги на тв-то в нас - гледам само екшън варианта заради шампионска лига.

15

Анонимен

преди 4 години

Имитатори на американските шоута.

14

Анонимен

преди 4 години

Славенчето е много зле горката. Не е лошо момиче обаче е доста фалшива и малко флегматична. За комедия хич не става

13

Хан Крум Страшни

преди 4 години

Гръцките кратуни стават само за чаши и наздравици.

12

Поручик Балканец

преди 4 години

Аз не съм хейтър, обаче и на мен не ми хареса. Може би Николаос беше под напрежение, но шегите му бяха посредствени, принудени, а диалога с Вергов на моменти слизаше до пошлост. Ще гледам и следващите продукции, дано стане интересно. Във всеки случай Николаос е лишен от един сериозен инструмент на Слави - политическата сатира. Понеже повечето българи няма да приемат един грък да се гаври с българи. Някой ще каже "Какво пък толкоз!", но на повечето не би им било приятно.

11

Анонимен

преди 4 години

Никога не гледам подобен род *** предавания с *** хумор,и често досадни гости.

10

ОСТРИЛКАТА

преди 4 години

Тоя Цикадата е гола вода , Вергов за пореден път доказа ,че е е ****ак , какво ни интересува как си е бърсал зад*ника и с какво ???? *** халтура на БТВ , няма да има живот !!!

9

фен

преди 4 години

Момчето е свежо, но вече има с кого да го сравняват и ще му е мнго трудно да наложи свой стил.....от самото начало тръгва като имитатор на Слави- същия тип гологлав самоироничен персонаж. Бенда - слаба имитация на Куку- бенд, Славена много жална, милата.. Все пак позитивен пич, но ако не дръпне с оригиналност и свой стил ще го смачкат много скоро.

8

Анонимен

преди 4 години

ОСТАВКА НА РУМЕН РАДЕВ ВЕТОТО!

7

опетков

преди 4 години

Да, трудно се прави забавление за българина, който си обича чалгарията, просташкия, примитивен хумор на набедения "най-добър" водещ СТ. И най-вече плюене по определени политици, за които му е платено. Беше жалък, като плешив плъх и още не е никакъв политик. Нека се яви на някакви избори и тогава да видим. Нека да "управлява" нещо по-различно от подмазвачите и балета в шоуто.

6

Анонимен

преди 4 години

Николас е номер 1, а славуцата е плешив, нагъл, самозабравил се учиндолски пенсионер!

5

Анонимен

преди 4 години

Това нещо ще просъществува не повече от два месеца.

4

Янко от Ябълково

преди 4 години

Тцъ, ще изкара година-две, и край. Момчето няма харесваното у нас излъчване на народняшки мачо, какъвто бе Слави, пък в комплект с досадното Славенче съвсем не става, липсва им само Катето Евро, за да ги закопае окончателно. Хората си искат простотийка, а не европейски смешки.