10

Решението

преди 4 години

Страданието лесно може да бъде измерено и остойностено.Например в случая справедливата сума е около 10 000 лв. Толкова ли е трудно при съкратен процес тези обезщетения да се присъждат на жертвите на насилие? Като при неплащане в 7 дневен срок, задължението става принудително изискуемо - влеза ЧСИ и започва да описва всичко. Да видим как поколениет на малга поколението ще тормози връстници, като баща му е със сапор на заплатата и вписана тежест на имуществото.

9

6

преди 4 години

До РеалистНе , още от времето на египетските пирамиди е !

8

Реалист

преди 4 години

Демократични ценности - голямо забавление за демократите и децата им, да счупят на някого ръката.

7

Анонимен

преди 4 години

Насилниците са бъдещите глсоподаватели на румен радев ветото!Типични партизанско - харманлийски практики на агро основа, с привкус на пържен лук.

6

Реалист

преди 4 години

Тази агресия е резултат от 45 години комунизъм и съветско възпитание!

5

Случи ми се да видя

преди 4 години

нещо подобно в гимназията.Чакаме да влезем в зала за празник.Хубаво момиче,добре облечено, стои и разговаря с други.Две "крави", от най-простоватите и грозноватите, бяха застанали зад гърба й, шепнат си нещо. Уж гледат някъде настрани точно по кравешки, но едната се засили и блъсна другата така, че тя да връхлети в гръб върху хубавото момиче, което падна, скъса си чорапогащника, изцапа на мокрия тротоар хубавата си рокля.Ругахме "кравите", но какво? Със злобни, доволни усмивчици се отдалечиха.

4

Кеф

преди 4 години

сина Й...

3

Сега да го питам

преди 4 години

онзи нюнюрко, който преди време писа подигравателно под материала, в който ни съобщиха, че баща е шамаросал седмокласник заради това, че е ударил с чин дъщеря му.Нюнюркото се биеше в гърдите, че ако негов син удари момиченце и после получи шамар от бащата на момичето, той - нюнюркото, щял да пребие и бащата на момиченцето, и самото момиченце.Момчета, възпитани като гейчета, удрят момичета или нападат други момчета, но в гръб. После таткото на гейчето защитава сина си, заплашвайки анонимно.

2

Родител

преди 4 години

Хайде сега псевдобабаитите заедно с техните отговорни родители да ги изпратят на летен лагер в някоя кариера. Не за дълго, само за 3 месеца. След това едва ли ще си и помислят за такова нещо.Ама знам, псевдо толерастите ще скочат че така видиш ли се наранявала детската психика и още куп глупости.Едно време за такива гаменчета имаше ТВУ (Техникум по вътрешна украса) там такива ги оправяха за нула време.

1

Анонимен

преди 4 години

На това ги учат амерканските им връстници с хиляди клипчета на тема"преиби другарче"