27

Kozela

преди 4 години

Вместо да се радва има даштеря тои се срамува от нея зашто?Нема нормален мъж които да не е крашкал през живота си това са физиологични процеси.По скоро за наслеството е борбата да се докаже че има незаконо дете а не от голема любов към него.Затова не я признава за свое дете.

26

Анонимен

преди 4 години

Баси и краля,да се отрече от собственото си дете и да не иска да го признава!Не мога да разбера такива родители,па било и крале,все пак,това е негова плът и кръв, хората чужди осиновяват като свои,а той своето дете не признава!

25

Анонимен

преди 4 години

Хахахаха, а вие се присмивате на нашите убавци. Гледай го тоя Гюро Михайлов, бетер от всички накуп. Бил крал хахахаха. Пълни смешници са навсякъде.

24

Pumpkin

преди 4 години

Тез, дето нямат достатъчно в горната глава, мислят с долната.

23

Щерю

преди 4 години

Доказано с ДНК: Белгийският крал - кръшкал...

22

до 18

преди 4 години

Вие пък сте големите моралисти... майко мила.

21

123

преди 4 години

Има извънбрачни деца. Няма незаконни деца. По кой закон се раждат децата?

20

Анонимен

преди 4 години

Значи баща и по име, я е отгледал, ама тя сега скъсала "емоционалната" връзка с него, и решила да се присъедини към кралското семейство , на този който със зъби и нокти отказва години наред да даде ДНК и да я припознае. Така като гледам, ако го нямаше епитета "кралско", надали щерката щеше да се натиска толкова да влезе в неговото семейство....

19

аналогия

преди 4 години

Кралят удобно си живял 20 години(1966) с баронеса Сибил де Селис Лонгчамп, майката, на вече 52 годишната си дъщеря и се прави на разсеян :)

18

123

преди 4 години

ШОГ!!!БОНБА!1

17

пецата

преди 4 години

е при бедните е малко по различно , приятелката ми роди но разбрах че детето е от колегата и, аз я изоставих с детето, колегата и женен също не искаше да го вижда или да го припознава , можете да сметнете как само с едно жасане се развалят 4-5 живота :моя, нейния, на колегата и, на жена му, на детето а може би и на детето на колегата

16

ДДТ

преди 4 години

Делфин иска да плува с акулите.

15

F5

преди 4 години

ДНК се мени тъппаци такива, нямате никакви доказателства срещу хората по затворите, всичко е нагласвация!

14

Totenkopf

преди 4 години

"Тя обаче би могла да се възползва от част от наследството на баща си." Аха, работата се изсветлява накрая.

13

Анонимен

преди 4 години

Дъртия изплякал баронесата. Абе тия величества друга работа нямат ли, че само се плякат и развъждат?

12

Totenkopf

преди 4 години

"Кралят не крие огорчението си, че въпреки че не е установявал контакт с незаконната си дъщеря никога, тя е решила да се откаже от "емоционалната връзка" със законния си баща и да смени семейството си, присъединявайки се към кралската фамилия." Това два пъти го прочетох, но не го разбрах. Някакъв нов списвач имате, на по сниско ниво от пбичайните ви.

11

ХО-ХО

преди 4 години

Абе, Ха-Ха-Ха, за какво искаш да пишат медиите по цял ден - някакви траурни новини ли? Нацията ни е в това състояние заради резултатите от две загубени световни войни и една студена такава. Сега всъщност се възстановява от шока. Ти колко точно си в бедствено положение? Колко хора в бедствено положение познаваш? Аз не се сещам за подобно познати в моето обкръжение. Знам, че на който му се работи - не е в бедствено положение. Аман от оплаквачки.

10

анонимен

преди 4 години

Освен развъждане и размахане на скъпи пар....цали какво друго?

9

Анонимен

преди 4 години

Много трогателно!

8

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

В момент, когато България е в бедствено положение, а народът ни се топи като ланския сняг, теми като извънбрачните деца на западните монарси или смъртта на американски баскетболист, меко казано звучат нелепо.Те показват, че медиите у нас обслужват една колониална политика, провеждана от властта.