18

Ваня

преди 4 години

До опетковДа не забравяме жълтия Велчев, който при превалутирането на дълга спечели от 50-8- ст. на долар /при милиарди заем/. Няма да забравя какво бързане беше,защото долърът беше тръгнал да се срива с твърда тенденция. от 2,20 та до 1,40. Успяха да окрадат държавата някъде около 1,85-2лв./ 1$. Един дол дренки са , затриха народеца ни.

17

опетков

преди 4 години

До Анонимен1 Да не забравяме все пак кои са специалистите по обиране на спестяванията на българите- скритите като партия крадци от БКП/БСП. Правиха го 1944г., после пак през 50 те, 60 те, после през луканово време 1990г, последно при Виденов.

16

Финансист

преди 4 години

На този лидер на СДС кой му плаща заплатата ? Валутният борд е създаден, за да спасява държави, който са във фактически фалит. Кое правителство на България емитгира облигационния заем от 16 милиарда лева ? Според мен, това е третото правителство на Методиев Борисов.

15

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 8Ами то и нещо, което струваше 36 евроцента 1999 г. сега струва евро и 50!Така че логиката ти не е съвсем правилна.

14

Анонимен

преди 4 години

Пипнете ли Борда - заминавате си - с камъни и сопи, обаче!1997-*** ще е като приказка...

13

Анонимен

преди 4 години

Приказки за лека нощ.

12

Бай Иван 2

преди 4 години

Как да приемеш за истина нещо от човек ,който мазно присламчи емблематичната партиякъм безожно корумпираният ГЕРБ.

11

св

преди 4 години

Дано да е прав. НО някакси у нас живота така ни научи, че колкото повече се повтаря че за нещо няма опасност, толкова по - голяма е вероятността да се случи. Вече 2-3 ден се повтаря едно и също, че няма опасност за порда и обесценяване на лева. В която и медия да погледнеш и то все експерт до експерт. Дано да са прави и аз да не съм прав ...

10

Анонимен

преди 4 години

до 9Е то същото.Цената на лева се държи от наличното евро-кантар!Ако вземеш от везната еврото ще се наколони само към лева.Като имаш лев кой го търси?Без валута лева е картия за подпалки.Примерно си чужденец с фирма в БГ и те напълнят с оборот в лева,банката няма да ти ги обърне в друга валута и кво ги правиш?Или обратно *** в чужбина с левове да правиш бизнес.

9

Анонимен

преди 4 години

Доларът и еврото също се обезценяват.

8

Анонимен

преди 4 години

Няма да обезценят лева. Искат еврото от валутния борд.

7

Анонимен

преди 4 години

Нещо което струваше 70 стотинки през 1999г днес се търгува по 3,00лв.Над 4 пъти или над 400%.Освен хора друго не изнасяме,а те като работят в чужбина пращат валута.Чисто мамтематически инфлацията и стойността на лева е 1Евро=3,95лева ако не е и повече.

6

Анонимен

преди 4 години

С толко приказки по темата не е случайно, явно герб имат накакъв проблем с бюджета или дългове и са решили да обезценят лева и да оберат хората и да фалират държавата. На това мирише

5

Анонимен

преди 4 години

Решили са да усвоят парите на валутния борд.

4

OMG_Lucker

преди 4 години

Тоя толкова да не мога да го понасям. Е, вярно е, че имам и доста по- омразни политици от него, той по- скоро ми е към смешен ***... Един от онези, дето като го чуя, че казва нещо и вече съм се настроил, че то не е вярно или че е лошо за нас и искат да ни изклатят...

3

Запознат

преди 4 години

Ей,не се е.бавайте и с малкото останало население в България,че ще изядете много здраво дърво!!! Да няма-,,олеле ,кво стана"?

2

ГОСТ

преди 4 години

Това ми напомня за девалвацията на българсия лев. 1000 лева станаха 1. Сега се чудя на колко ще нагласят курса?

1

Анонимен

преди 4 години

Пак ще оберат спестяванията на българина!