9

мнение

преди 4 години

държавата първо требва да превъзпита теа които превъзпитават престъпниците

8

11

преди 4 години

Внасителят на закона е уволнен дисциплинарно от МВР за корупция ! Той ли ще "превъзпитава "?

7

П.Петров

преди 4 години

Няма как да се вкара човек в среда от други, още по-големи престъпници и да се очаква, че ще се "превъзпита"! Освен това психопати и социопати не подлежат на "превъзпитание"!

6

Риво

преди 4 години

Всеки, който е бил в бг затвор твърди, че там или ставаш наркозависим или правиш докторат по твоя тип престъпления или пък изцяло нова специалност завършваш. Много документални филми, но и отделно виждаме колко престъпления се вършат от хора вече "лежали"

5

То е ясно

преди 4 години

Самата държава по начина на съществуването си етнически и икономически и социално произвежда огромни неучили и невъзпитани в цивилизовационни норми същества готови на всико да преживеят и удовлетворят нагона......

4

Анонимен

преди 4 години

Това най-новия виц ли е?Те престъпниците са на власт що за шеги?!!!

3

Анонимен

преди 4 години

Не се справя.

2

Анонимен

преди 4 години

Държавата трябва първо да се справи с възпитанието и образованието, а после да е превъзпитанието на престъпниците.

1

учЕн

преди 4 години

Най-напред се започва със статистически данни. Разбивка по етноси на криминалния контингент и на другите видове престъпници.После се синтезират основните отличителни черти на психиката и образованието на съответните етноси и социални слоеве.Следва изводът ЗАЩО процентът на определена група е особено голям в съответната държава, в случая в нашата държава - защо е допуснато свръхРазвъждането на тази група и разглезването й.И се оказва, че в нашия случай превенцията не е в превъзпитанието.