6

Анонимен

преди 4 години

Никакви права за пакистанките.Днес ще искат да карат колело със седалка, а утре кой знае какво...

5

ivan gqvura

преди 4 години

obicham da chukam balduzkata

4

Анонимен

преди 4 години

А като са колелета за двама обарват ли се докато карат.

3

Анонимен

преди 4 години

Тормозили ги и някои момчета дори ги бутали от велосипедите?Е, много "мъжкарска" постъпка, няма що! Това само още веднъж доказва, че мъжките сексистки изцепки са израз единствено на комплексарщина. Съзнава, че е нищожество и затова желае законите да унизяват други човешки същества, та той да се почувства значим.

2

Анонимен

преди 4 години

"Образовай момче и образоваш едно човешко същество, образовай момиче и образоваш цяло поколение." Още от далечно минало мъжете са се страхували от жените и от тяхното влияние над тях и затова се опитват да ги притежават и контролират, и за мъжете в миналото е оставало съмнението дали децата са техни. Ако се разходи човек през историята ще види, че забулването не започва с исляма, а идва от древните гръцки градове. "Религията е опиум за масите."

1

Анонимен

преди 4 години

В един от биографичните романи, написани от мюсюлманки и преведени на български през последните 20 г., авторката споделя нещо за велосипедите. Тя живее във Франция, но семейството и е дошло там от Сев.Африка. Тя пише, че когато влязла в пубертета, родителите й забранили да кара велосипед, за да не би при случаен инцидент това да предизвика дефлорация.