31

JJivanov

преди 4 години

Има съобщения че охраната на ЛУната ОТМЪЩАВА НА КИТАЙСКАТА НАРОДНА РЕПУБЛИКА ЗА ОПАсна дигитално холограмна видео терористична техника пратена на обратната страна на Луната

30

Анонимен

преди 4 години

В пълна готовност ама нямат тестове за вируса...

29

фен

преди 4 години

Некомпетентни и лъжливи чиноници.

28

Анонимен

преди 4 години

Когато политици и джобните им "експерти" на държавна хранилка почнат да ни успокояват, значи нещата наистина са зле.

27

Слънчарски

преди 4 години

Те си за свинската чума така викаха, още когато беше в Украйна... И после пак като стигна Румъния си пееха и си чешеха голия *** само.

26

Анонимен

преди 4 години

Абе вие бъдете готови, пък вероятностите ги оставете на математиците. Той и навремето един умник казваше, че световната криза нямало да ни засегне да не се притесняваме и като ни засегна, повече гласа не му чухме.

25

Анонимен

преди 4 години

моряци.екипажи на самолети... всичко това пътува до там по работа.за екскурзианти да не говорим

24

Уморих се от тъпотии

преди 4 години

На българина вирус не му трябва, имаме си управници които ще ни унищожат. Щели да следят за вируса, как, както следят за вносните бок.луци ли? Заляха ни с всевъзможни ***, които вкараха болести от цял свят, сега тези смешници вируси ще ловят!? Снощи питаха една професорка, по опасен от грипа ли е новият вирус, тя отговори с НЕ, защото още не познавали новият вирус!? Ето така ни пазят ат вируса!

23

Анонимен

преди 4 години

Смешници!

22

Риво

преди 4 години

Взетите мерки били, че са информирани джипитата да били следели. Казали на лисицата, тя казала на опашката си... Това не са точно мерки, а генериране на работа. Като го знам мойто джипи....Това ми напомня като бях тийнейджър имаше информационна кампания как да разбере родител, че детето му употребява алкохол и един от изредените съвети беше : Ако често намирате празни бутилки от алкохол то най-вероятно употребява...

21

Анонимен

преди 4 години

Много експерти а резултат никакъв,Вие не предприемайте мерки пък като дойде се извъртате,така беше и с Африканската чума уж нямаше да дойде при нас беше направена уж цяла ограда усвоиха се едни лесни пари и се изтрепаха свинете.

20

Анонимен

преди 4 години

Епа кат дойде, дойде. Пак Бойко или комунистите ще са виновни. Зависи от кой лагер сте.

19

D

преди 4 години

Този специалист по вирусите не му ли е ясно, че даже един от тристате българи , които са постоянно в Китай, да се зарази и се върне в отпуск в България и край на розовата му картинка??? Аман от такива експерти, специалисти и т.н ! Затова и България е *** такъв хал - разграден двор и колония на Америка!

18

епидемиолог

преди 4 години

Без паника моля

17

Анонимен

преди 4 години

Споко, създадена е необходимата организация няколко пъти вече е проиграна процедурата за реакция при съмнение за лице, носител на коронавирус - проверка на лицето в НЗОК по телефона, ако вдигнат, и мерене на температурата с ръка на челото.

16

Анонимен

преди 4 години

Да не стане като с арабите и дюнерите.... Че с това здравеопазване само един сериозен вирус и сме затрити

15

Анонимен

преди 4 години

Чумата по свинете също не беше вероятно да доиде ама на ядем свинско от внос.

14

Био-хазард

преди 4 години

Във връзка с грипната епидемия и риска от смътоносни корона-вирусни инфекции,трябва да се забранят всякакви обществени мероприятия по градовете, като например протести пред министерства, общини и др. институции.При близкият контакт и плюене между полицаи и протестиращи предаването на инфекциите е гарантирано. В центъра на града се допущат само лица с имунизационен паспорт,с отбелязани имунизации за грип и корона-вирус.Последната ваксина още не измислена,но се надяваме след парлам.избори да има?

13

Анонимен

преди 4 години

То и един от една агенция твърдеше, че има вода в язовир Студена ама вода нема! Кои не верва да гледа в тубата го има как лъже.

12

Анонимен

преди 4 години

Управлаващите още твърдят, че и отпадаци не се внасят а е пълно навсякъде стях.