93

Другия с коня

преди 4 години

От записаните разговори с негови бивши колеги се разбира,че организира унищожаване на доказателства по разследване и създава организиран отпор на проверяващи следователи.Типично по Комунистически...Аморално и Престъпно поведение...Ако,Радев съм...виж там ахм ахм

92

yyyy

преди 4 години

гешев да си заминава на секундата, вече ни идва в повече, особено след днешното обгазяване на протестиращите.

91

123

преди 4 години

ей мутрите се оляхте бре, само трупате омраза докато накрая вълната ви помете, бре и смелчанци щом на единствения свестен човек посягате докъде сте изпаднали,ама затова повече кютек ще изядете и повече ще боли, ти да видиш и наглеци.

90

wfffff

преди 4 години

къде е тръгнал тоя *** да се хваща с Президента Радев, ай ай, тва не ти е сащ бре, умрялата лисица клинтъница да се чуди как да сваля бай Дончо, тук сме люти балканци и хич няма се замислим и шъ въ изметем та пушек шъ съ дига, ай и дрисни нагли.

89

Дърт и червен

преди 4 години

Този милиционер се взема много на сериозно! Не било "Всяко чудо за три дни", а "На всеки три дни - чудо!". Толкова горе-долу мина от изгонването на руските дипломати по смешни обвинения и потупването по рамото от новите стопани! И сега, закачки с Президента на Републиката! Внимавай, маймунката след онзи случай с ореха, се научила къде първо да го мери! Румен Радев не е за твоята уста лъжица! Милиони сме зад Генерала!Твоят предшественик Никола Гешев е привикал баща ми, за да го плаши.Не станало!

88

Анонимен

преди 4 години

Не съм злобен човек, но вече ми се иска Господ да си прибере вересиите от нашите земи! Толкова пр*сто*тия на едно място е геноцид!

87

Анонимен

преди 4 години

е те сега ще видите какво е диктатурас много банани и никакво истинско сирене кашкавал млеко месос отровена вода и без вода но банани ще имааааа

86

Миро

преди 4 години

Кой те Бойко,теб,обича?Ти,кажи ни го това!Всеки ТИКВА ТЕ НАРИЧА,щот си с гумена глава!!!

85

Емил Странжев

преди 4 години

Всички честни и умни българи виждат, че Цацаров и Гешев са служителина ББ и ФАЩ, на които ние данъкоплатците даваме големите им заплати и бонуси. Но такъв е живота лошите хора ходят на глутница, а добрите са малко за глутница

84

Лошо

преди 4 години

След като е лош президента, защо няма протести за неговото сваляне, а пред МС няма година без протести? Отговорът е един, повечето хора болеят за Родината си и не могат да се примирят с тихото ни утищожаване.

83

Анонимен

преди 4 години

защо американците са избрали да ни управляватвъзпитаници на милиционелските училища и бивши комунисти - сигу щото са продажниа тоа прокурора злобар и отмъстителенкъде се пъхаш бре тоа президен са го избирали целия народ

82

Анонимен

преди 4 години

Радев има собствени виждания за политиката, която трябва да води България. Отдавна искат да го подчинят и той да прави единствено това, което герберите искат. А герберите искат това, което задокеанските ментори им диктуват. И понеже всички напъни да подчинят Радев до момента не работят, сега искат всеки негов разговор, който не е одобрен от герберската диктатура, да се обяви за действие против страната, против конституцията или шпионаж. Надявам се, че номера няма да мине.

81

Анонимен

преди 4 години

До 86Питай руските шпиони, те ще ти кажат цифрите за армията, а и не само за армията !

80

шпиони

преди 4 години

До АнонименКакви шпиони някои бълнуват. Страната ни отдавна е разграден двор. Няма цифри колко е армията, няма цифри колко е МВР. Силовите ни структури отдавна са на колене. Ако някой иска да се добре или публично обяви гешефтите на някои люде, веднага ще го обявят за руски шпионин. Достатъчно е да се види пазара, да се видят нещата писани в медиите и човек ще разбере ситуацията у нас. Намя нужда да ни шпионират. У нас отдавна всичко е явно, освен с-ките на управляващите

79

Анонимен

преди 4 години

Президент КГБ резидентКремъл маша инструментШпионин медал дружбаКон троянски на служба !

78

Анонимен

преди 4 години

Редно е човек избран от народа, с далеч по-малка власт от тази на главния прокурор, да има по- голям имунитет от главния прокурор, ама нали тука всичко правиме наобратно и затова сме първи във всички негативни класации. И на мен ще ми е интересно какво ще каже конституционния съд, ще видиме мафията до каква степен владее държавата.

77

Анонимен

преди 4 години

ГЕШтапо на главният проKУPор.

76

Анонимен

преди 4 години

До мак ДА ИМАШЕ ОЩЕ ЕДИН КАНДИДАТ ОТ ДОБРИЧ НО ТЕ РАНО СЕ ПОГРИЖИХА ДА СЕ САМОУБИЕ В АПАРТАМЕНТА СИ. ТОВА СА ПРЕСТЪПНИЦИ ОТ КЛАСА. НЕ СЕ СПИРАТ ПРЕД НИЩО. ЗА ТЯХ ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ Е НИЩО САМО И САМО ДА СЕ НА ВЛАСТ.

75

ПЕТРОВА

преди 4 години

До Анонимен 58 ДА ВНИМАВА БОЙКО И ГЕШЕВ ПРЕЗИДЕНТА ДА НЕ ПОДГОНИ ТЯХ ТА ТОГАВА ЩЕ СТАНЕ КАКВОТО ЩЕ СТАНЕ. МАЙ КРАЯ НА ГЕРБ ИДВА И ЗАТОВА ВИЯТ НА УМРЯЛО КАКТО И ПОДДРЪЖНИЦИТЕ ИМ. КАКЪВ КЕФ ЩЕ БЪДЕ ДА ГИ ВИДИМ С РАИРАНИ КОСТЮМЧЕТА КЪМ СОФИЙСКИЯ.

74

Анонимен

преди 4 години

В България - всеки шпионин руснак, всеки русофил ятак !