59

Анонимен

преди 4 години

Всички крайбрежни заведения и къщи в стария град на Созопол си исипват помията директно в морето.

58

Жена

преди 4 години

Ами ето за това ще почиваме в Гърция.Още семейно пазим спомени от 'незабравима' ваканция прекарана в инфекциозно отделение, след само 2 дни престой на морето(Приморско). От 3 години почиваме само в Гърция, храна, обслужване, цени всичко е на ниво.

57

шматка

преди 4 години

До В ГърцияБил си ти в Гърция.На куково лято

56

Анонимен

преди 4 години

Tsistoto more....pres liatoto oste po tsisto

55

Анонимен

преди 4 години

Доколкото си спомням отначало планът беше тръбата да бъде изведена на 10км в морето. Но после стигна само някъде пред о.Св.Иван.Би трябвало да има изискване за минимално разстояние от брега, така както за корабите съгласно конвенцията Марпол тази дистанция е определена на 3 мили (5.5км) от най-близкия бряг за пречистени води и 12мили ( т.е извън териториални води) за непречистени.

54

Анонимен

преди 4 години

За 75 милиона лева ???!!!! Една тръба ....

53

Наблюдател

преди 4 години

Морето ни върна фекалиите обратно.

52

Анонимен

преди 4 години

...., дето уж туризма им цапал морето. Сега вашите ***са на плажа.

51

В Гърция

преди 4 години

дори реките не се изливат директно в морето, а преминават през изкуствено създадени пясъчни наноси. Да не говорим, че зоната където реката се влива в морето обикновено е някаква натура и е изцяло обрасла с водна растителност, която допълнително прочиства.

50

Д-р Исня

преди 4 години

Ако е пречистена водата, защо я изхвърлят на 2 километра от брега? И като я изхвърлиш навътре тая клоака, какво очакваш, че всичко е наред ли? Я не *** у моя двор, а у тоя на съседо, за да ми е чисто! Да ви имам акъла. Ако ще в средата на океана да изхвърлиш! И на луната пак си е кендзеф! Като са пречистени водите, какво пречи да се леят на плажа?

49

Мен

преди 4 години

На клоакоморието ходят 2 вида хора 1. Тотални мизерници дето си броят стотинките и преглъщат всичко само и само да се топнат в кафявата вода. 2. Любители на разстройството и повръщането.

48

Анонимен

преди 4 години

За 75 милиона??? Тунел ли е копан?? Мост ??? Подводница ли дежури там???Абе...абе....( Самоцензурирам се) ...абе..Перник трябва да оправя нещата нали??Навсякъде другаде е супер..абе..

47

Анонимен

преди 4 години

75 милиона и тръбата изхвърлена. Леле...

46

Преди дни

преди 4 години

излезе информация, че черноморската скумрия напълно е изчезнала от Черно море, е днешната новина явно трябва да ни утеши че е заместена с други биологични форми - фекалии.

45

Дефендър Норген

преди 4 години

Ахам,начи по тая тръба се изкарват на 2 км навътре и настава пир за морските обитатели,след време ние улавите ловим и се храним с тях и се натряскаме от разстройства..А щом е от 2015-та,трябва да се изсипани тонове кааафевва субстанция и те да отплуват по морското течение в кръг около черно море край Румъния,Украйна,Русия,Грузи и накрая у Босфора вече поразредени екскрементите и хапнати от рибки край Босфора и накрая турските богаташи ги хапват рибките в скъпите ресторанти на истанбу

44

Връбница София

преди 4 години

Тук всичко се прави само с цел да се крадат пари.Срещу нашия блок ремонтират по европроект детска градина.Всичко бетонираха и наслаха с плочки.Зеленина-йок.Боядисаха я в килотено-розово.Грозно,не знам кой архитект одобри този план за ремонт и кой му е дал диплома.По красиво беше с тревната площ и многото зеленина.Дори внука ми,който е на 10 намира цвета за отвратителен.Тук -там зелено в съчетание с розово-,,вкус и красота".

43

Винкела

преди 4 години

Възможно ли е да пресушът и морето както язовира в Перник .?

42

Анонимен

преди 4 години

Това означава че на два километра около Созопол всичко е в лаййнна .И там е пълно с попчета те се хранят с *** .Попчетата ги ядете по ресторантите и така после в тоалетнната .После постепенно заприличвате на лаййнна .

41

Анонимен

преди 4 години

Няма ли някой китаец да иде и кихне в пар ла мента!!...Друг..в Банкя!

40

Лудница

преди 4 години

Ред е да отровят и морето !Няма само река Марица да е отровена завинаги .Бай *** управлява лош материал .Пък лошият материал гласува за него .Излиза че материала е психично болен в таз лудница .А докторите са болни от бяс .Къде да ходим сега?