11

Анонимен

преди 4 години

Бизнесът не иска сивият сектор да излезе на светло. Искат да крият оборот и да оправдават разликата между каса и касов апарат чрез алибито "бакшиш".Искат да перат пари чрез "бакшиш". Ще се появят бакшиши по 10 000 лева на ден веднага.

10

Анонимен

преди 4 години

Другарите ресторантьори и без данъци да работят пак за нищо не стават.

9

факт

преди 4 години

часника в която и да е сфера, не обича да плаща данъци! когото и от тях да попиташ отговора е един - работим на загуба! хотели, кръчми, пазари, рейсове - пълни, но по документи едва ли не никой не влиза. няма едър или дребен бизнес, бизнеса си е бизнес, щом се оплакваш - затваряй и на полето!

8

До Анонимен

преди 4 години

Тук съм напълно съгласен с теб. Но за ресторантите и малки хотели във вътрешността на страната. За тия по курортите които си продадоха имотите на мутрите за да си купят мерседес и сега искат да печелят от някакви дупки в мазето на къщите хич не ми е жал

7

Валери

преди 4 години

РАФИ ,дойде време и Вие да плащате данъци а....? Ричи богоизбраний предводителя на беззаконието,узаконителя на багшиша и рушвета.... Хайде и ти да започнеш да спазваш законите! Незнам защо всички телевизии го викат да говори като месия.Вие крадете от пенсионери,деца и инвалиди.Желанието Ви е да продължите да крадете безразборно. За съжаление има слабоумни подръжници,част от които изобщо незнаят защо са с жълти жилетки.

6

Анонимен

преди 4 години

До Апроблема е, че тези с "мастодонтите" бълха ги ухапала. Малките са тези дето го отнасят. Не всеки малък ресторант с 10 маси може да си позволи да си сменя касовия апарат с нов понеже НАП се опитват да гарантират печалбата на фирмите вносители на апарати. Покрай апарата - нов компютър, нов софтуеар, ново обучение, пари за поддръжка и т.н.

5

пияница мистик

преди 4 години

Направиха така, че вече ходя на ресторант само с любовницата. Преди години си ядях само в ресторанти и не знаех изобщо какви са цените в магазините. Ама сега гледам направили 100 грама водка Руски Стандарт колкото половин бутилка от магазина. Айде бегайте, лапачи. Не че нямам пари, но ми е кофти така да ме *** и да реват колко са нещастни после

4

Анонимен

преди 4 години

"Написаха Наредба Н18, която е несъвместима с нормални икономически отношения, направиха публични личните данни на 5 млн българи,не си прекъсват отпуската заради това, не събраха 20 млрд лв. ДДС на олигарси,правиха чадър на същите през последните 20г. Ръководство на НАП се мултиплицира в председател и член на КФН и председател и член на Комисията по Хазарта. Първата група нападжии ще направят Гражданската Отговорност на МПС по 1000 лв. Втората група нападжии не събрали 210 млн лв.от лотарията."

3

Умник

преди 4 години

Да опънат палатки на площада. Да повикат малко. Премиера ще ги приеме и що отмини наредбата.

2

А

преди 4 години

Я стига. Вдигнаха бетонни мастодонти. Унищожиха природата от лакомия. Отвратително обслужване. Ниско качество. Българите избяхаха да почиват в Гърция и Турция. А сега искат да печелят от неплащане на данък. Къде са луксозните хотели с качествен сервиз. Да фалират, да съборят панелките и да върнат хубавото черноморие.

1

Анонимен

преди 4 години

Кой, кой, кой клати стабилността на генерала?