54

Божана

преди 4 години

До de breМи ти като си си идвала за 20 години само веднъж, кво правиш в бг сайтове ***! Явно и език не владееш за да висиш по местните сайтове.Марш обратно да чистиш, стига си висяла в нета лол

53

de bre

преди 4 години

ще дойдат, ще се похвалят, ще си оправят зъбите и пак ще заминат а ти пак ще си останеш в кочинката колкото и да им се зъбиш и да злобееш. А и май не си идват много. Ние например за 20г веднъж сме си идвали с мъж ми, а децата никога. По-добре помисли за тия дето са вече на Терминал 2 и другите след тях и неспирен поток от следващите бягащи.Ама герберастите го раздавате с голямо самочувствие в БГ и се опитвате да се подигравате на хората. Затова и цената която ще платите ще е безумно висока, защото причината хората да бягат сте вие, но сметката скоро ще дойде.

52

Българин

преди 4 години

А и като дойдете на Почивка да не забравите да си оправите зъбите.Защото разбираш ли било по евтино...

51

Българин

преди 4 години

Знаем ги тия дето са уж устроили в чужбина.Само бачкане никви почивки и при възможност ви сменят с някои чернокож защото имат повече право от теб.Забили 30 годишен кредит в някое английско село и чистат на бабичките посудата,но като дойдат тука вижте ме колко сме велики.Седете си там и треперете някои педофил да ни ви вземе децата или да ви наръгат на някои площат.*** За някое евро повече ще продаде и майките си

50

wfffff

преди 4 години

нека да е ясно че за чужбина става въпрос за "отнети" деца най-вече когато тръгнат да се развеждат и да "делят" децата и тогава всеки гледа да прави мръсно на другия и да не пусне детето в другата държава.Помня случай как БГ държавата отне децата от бг баща и ги даде на полската им майка, без да си мръдне пръста да защити бг дете.

49

xmmm

преди 4 години

вечната тема за бг "родолюбци"останали на трудното, разбирай да крепят мутренско управление и геноцид, и "предатели" дето не искат да хрантутят такива мизерници. Така че вие "родолюбци" сте еднакво виновни с управниците си и ще си платите сметката, няма да останете ненаказани, а плюенето ви по "предателите" също ще ви се върне, защото вие ги гоните с бандитското управление, което е на власт благодарение на вас, а не те да "бягат", хората се спасяват от целия този геноцид в държавата.

48

xmmm

преди 4 години

какво се впечатлявате за бг децата чужбина, я вижте че 1800 деца за били изведени, за какъв период не казват и върнати ама на роднини, а други 1000 остават отнети, вие давате ли си сметка какво означава това - 60000 се раждат на година, под половината са българчета, една част заминават в чужбина и от тази останала мижава бройка ви взимат децата, значи че в БГ вече няма семейство да не е пострадало, а вие гледате в чужбина.Проблем е в чужбина защото бг консули и социалните навеждат глава за да си пазята службата и не искат да се борят за детето и да си вършат работата.

47

Божана

преди 4 години

В Кипър-астан само бг простакеси и сиганк.и работят по хотели и портакалови плантации лол

46

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 42Предателите защитават новата си родина и гузната си съвест..............Ама е истинска родина с истинско здравеопазване, правна, образователна и екологична система! А вие "родолюбците" се самообгазявате, тровите / кендззате българската природа и злобеете заради факта че сте прости зелки и плитки селияндуристанци! Нямате шансове дарги ми ***-субекти!

45

Анонимен

преди 4 години

българчета? no way

44

Анонимен

преди 4 години

Абе седете си тука. Вода няма, образованието не струва, здравеопазването е каца без дъно за пари, съдебна система липсва, работодателите се мръщят на 400-500 евро заплата, синдикати няма, нищо няма, ама пък там може да ти вземат детето... Страхувай се, народе, търкай билетчета и си седи в стабилността, да бъхташ за Боко, Домуса и останалите.

43

Анонимен

преди 4 години

КЪДЕ Е БХК?

42

Анонимен

преди 4 години

Да ве се смеят и плюят зад гърба западните ***.Ами изборът е простичък - да превиваш гръб там и поне да вземеш някакви пари, или да превиваш тук и даже вода да не знаеш дали ще имаш, за болници и т.н. даже не говорим. Хубави лозунги си наредил, само дето вече никой не им обръща внимание.

41

до Българин

преди 4 години

Закакви немили недраги говориш, човеко? Това беше преди 15-20 години. Хората се установиха, имат си свестни работи, не мият тоалетни, научиха езици, имат гражданство даже. Децата имат среда и приятели. Спокойно им е. Заплатата нормална. В България ли да се връщат, дето шуробаджанащината става все по върла, защото държавата е все по-опоскана. На режим на водата ли? На навъсени физиономии. Липсваща среда. С качество на живот като в Северна Африка.

40

Анонимен

преди 4 години

Какво се оказа,поредната конспирация се оказа факт.Децата биват крадени,норшежкият торбалан е факт.И сега?Ами, нищо. Хората пак си бягат, а нашите тука ще се чудят как да изтупат докрай чувала от работещите българи, щото Асан не се слави със склонност към плащане на данъци. След 20 години няма да има кой да ни плаща пенсиите, но ще говорим за Норвегия и те така.

39

Българин

преди 4 години

Как не ви омръзна да се скитате немили-недраги по света.Да ве се смеят и плюят зад гърба западните ***.За някое евро в повече където ако не мизерстваш никога няма да зеделиш повече.Как отивате да се скитате по мухлясалата англия и по первезните дойчовци и да си даде НАЙ МИЛОТО ВАШЕТО ДЕТЕ-плът и кръв.Педофилите и *** само вас ви чакат

38

Анонимен

преди 4 години

Явно нашият ген много се харесва на чужденците,затова отнемат деца от родителите им.Аз на това му казвам узаконена кражба.

37

.

преди 4 години

Отнемат децата, за да ги изпратят на цветнокожи гей двойки от Норвегия.:DОтивайки да живеете в друга държава, вие негласно се задължавате да изповядвате местните ценности, традиции, нрави и обичаи.Пример:Всяко лято под балкона ми деца на видима възраст 12-14г играят футбол в часовете между 23:00 и 5:00 сутринта. Възникват въпросите: Родителите на тези деца знаят ли къде са наследниците им по това време? Защо не са в леглата, въпреки, че след 22:00 по закон само дете до 16г. няма работа навън?

36

Миткалото

преди 4 години

В закона за домашното насилие спрямо жените именно точно в това се насочват - да не се сключват бракове а да са си независими.*** програмите са също част с/у брака,морала - идеология за унищожаване на семейств.Днес виждаме и учението на Дънов замислено в сащ някога - не е успяло защото силата са биле семействата.В учението и там четем ,че жената трябва да бъде необвързана личност за да може да се изявява -демек да не създава семейство.Никъде не се споменава да е имал деца - обратен ли е ?.

35

Анонимен

преди 4 години

Първата работа, дори и в смесена връзка е да си вземеш български паспорт и гражданство за детето и по-възможност да ги пазиш в себе си документите. Никога не се знае , какво ще ти дойде до главата. А в скандинавските страни са пословични с отнемане на деца на бели чужденци със силно съмнителни причини.