144

Анонимен

преди 4 години

Американците трябва час по-скоро да бият пръта на руснаците от България.

143

не рзбрах

преди 4 години

До Анонимен 152 Кой мрази Русия ?

142

12345

преди 4 години

До Докога ?Богата си е , не я мисли Путин увеличи златните и резерви до 460 млрд долара някъде , а при Елцин почти бяха занулени Отделно запасите и на природни богатства се изчисляват на 76 трл.долара

141

Анонимен

преди 4 години

Майната им на Кремъл ...Тук е България...,,

140

Нур султан

преди 4 години

До BG-Гражданин 141 Нали съм добричък ей ти линкче да видиш данните за имиграцията в Русия , ще се изненадаш приятно :)))https://en.wikipedia.org/wiki/Immigration_to_RussiaПС - Ако не знаеш , Нур Султан е новото име на столицата на Казахстан - от Астана стана Нур Султан , бонус знания ти давам :))). А преди столица беше Алмати / Алма ата /хич не четеш, освен за Америка фърст , и САЩ най-хубаво , без мен си загубен :))))

139

Докога ?

преди 4 години

Пак наказаха бедната Путинова Русия...Докога ?

138

Анонимен

преди 4 години

русия няма бъдеще всички я мразят и като цяло тя сама си е виновна за това Що никой немрази Беларус или Киргистан например ?

137

ази

преди 4 години

До BG-Гражданин 143 Акцентът и е британски с малко френски нотки :))))А по темата , украинците си го казват, от преди дни преди дни инфо - "Украйна от 2001 насам е намаляла с над 11млн души от 48.5 на 37.3 . Сега порови се в нета , виж колко украинци емигрираха в Русия покрай гражданската война - бяха някъде около милион . В момента в Русия живеят над 2.6 млн украинци .

136

Анонимен

преди 4 години

Трима изгонени руски шпиони за последните 5 месеца. За същото време руснаците са внедрили 30 шпиони у нас. Ако я караме с тази скорост ще ставаме все по зависими и зависими от Русия.

135

Анонимен

преди 4 години

Трябваше да ги обесим след като са с фалшиви документи не ги пази никаква конвенция и на практика са терористи

134

Анонимен

преди 4 години

Многократно съм го казвал на предателите русофили и пак ще го кажа. Русофилската партия БСП може да вземе властта само ако се откаже открито и честно от слугинажа на Русия и от русофилството. Българина поумня и вече не се връзва на глупавата руска пропаганда за братство и освободителство.

133

абв

преди 4 години

Истината е че в България няма какво да се разузнава, нито има технологии нито армия.Всичко това са игрички на западните служби и продажните им слуги тук

132

:)))

преди 4 години

До абвРазсмя ме!

131

Анонимен

преди 4 години

те внедрили 200 шпионина, ние гоним 2... трябват по-мащабни мерки, какво е туй 2? изгони 20!

130

Анонимен

преди 4 години

И тия гнусни руски шпиони имат наглостта да искат да им строим газопровод за сръбското русофилско мекepенце Вучич.

129

абв

преди 4 години

Ахахах, по-голяма тъпотия не бях чел.Руснак с паспорт на Драган Петканов с чист български език без акцент се внедрява в изборната система за да разузнае с колко кебапчета се купува глас в Столипиновоахахаха

128

Анонимен

преди 4 години

До Рон БургундиЕзичниците руснаци ли са православни? Хайде скрий се с тъпотиите си. Православните не се занимават с отровителство и геноцид на цели народи попаднали им лапите като руснаците.

127

BG-Гражданин

преди 4 години

До какъв е проблемът ... Дали половин Украйна ще мине към Матушката ти, ще го кажат и вече го казаха украинците, а не такива като теб които само по паспорт се водят български граждани, но говорят с руски акцент и си лягат и стават с портрета на бащицата путин ... !!!

126

Рон Бургунди

преди 4 години

До всички соросоиидни *** : Вие плюете срещу една православна страна, която НЕ познавате и са надупвате на американците, които също не познавате. Англосаксонците нямат НИЩО общо с православният свят, те ни ненавиждат .....но са отявлени лицемери. Който е живял в тия държави знае какво говоря. Русия може да не е цвете, но запада ни мисли само лошото, набийте си го в кратуните. Запада ни иска само като ресурс и плацдарм за война....

125

Анонимен

преди 4 години

До 136Соломон Паси е по-българин от всеки русофилски фанатик.