53

муспи

преди 4 години

Проблемите на американския президент с неговия импийчмънт, са по безинтересни и от турските земетресения.

52

Нобел

преди 4 години

Жалко е че е отминало времето на физическото отстраняване на грешно мислещите.

51

А сега сериозно

преди 4 години

До Анонимен 47Ако наистина те интересува истината: Йованович е отстранена, защото на всички от правителството и администрацията на Украйна е казвала, да не му обръщат внимание на Тръмп, щото щели да го изритат от Президентството. Дори Зелински , когато Тръмп му обявава че уволнява Йованович, му казва: - Мислех сам да те посъветвам за това, но добре че сам си го разбрал.

50

Анонимен

преди 4 години

И къде е тоя скандал че не разбрах?

49

А сега сериозно

преди 4 години

И къде го видяхте тоя -скандал-, бе??? Че Тръмп сменя някаква посланничка която работи срещу него, в държавата където е акредитирана ли??? И то не веднага след тези разговори, а месеци след това, след проверка дали е истина. Та Обама смени всички посланици от Буш. Чули ли ст за това въобще?????Нищо скандално няма в това. Останалите неща нямат нищо скандално - също.

48

Анонимен

преди 4 години

Говоря си в Германия с едно момиче от Украйна. Тя ме пита В България хубаво ли се живее? и аз Ами, имаме някои проблеми..., а тя Вие така си мислите, защото не сте ходили в Украйна.

47

Анонимен

преди 4 години

Украйна наистина нямапетрол. Имат само петроло-и газопроводи за рускитранзит, откъдето икрадат, освен че получаватзаконно купени количества.

46

Анонимен

преди 4 години

Истината е че Йованович е отстранена по настояване на Москва пред зависимия от Путин Тръмп. Това че човек с руски акцент настоява и наклепва Йоанович като човек на Хилари Клинтън пред неуравновесения Тръмп е достатъчно доказателство кой е искал смяната на Йованович.

45

Анонимен

преди 4 години

Успех на Тръмп той ще изкара и втори мандат!

44

Sichtpunkt

преди 4 години

Един разговор, в който обясняват на президента, че един посланик работи зле и президента казва, че такъв посланик трябва да бъде отстранен. Къде точно е скандала?Трябва да си много голям дeбiл за да продължаваш да питаш:"Къде е скандала?".Много удобно изключвате връзката с Джо Байдън и я разглеждате изолирано.Така отделно няма скандал, но целта на Тръмп е не просто нов посланик, а изборите.

43

Анонимен

преди 4 години

И какво е компрометиращото? Президент иска да се уволни посланик? Нищо ново, нито пък незаканно.

42

Анонимен

преди 4 години

Досега бяха само турски, руски и британски сапунки. Сега вече си имаме и американска сапунка. Хайде народе хващай пуканките и бирата и пред телевизора.

41

Анонимен

преди 4 години

Всички гадости и мърсотии винаги са свързани с Украйна, най корумпираната държава в света

40

базова почтеност

преди 4 години

Има един начин да работиш против президента - напускаш поста си и се присъединяваш към опозицията. Другото е предатество.Против шефа си никога не работя, не и преди да си подам оставката.

39

според мен

преди 4 години

Той е Президент, той си назначава посланиците.Не виждам никакъв скандал в това.Скандала е в друго - тези, които вадят разговори от кухнята, съсипват имиджа на Белият дом. Тях разследвайте.

38

турчина

преди 4 години

толкова са .. тези американофилчета направо ще се пръсна от смях на техните коментари

37

Анонимен

преди 4 години

Не посланичката на Украйна, а посланичката на САЩ в Украйна, гълфончо !

36

HELL

преди 4 години

ХахахахИтересно! Тръмп недоволен от поланичката на Украйна, защото самата тя се усетила, че този кло.ун застрашава нейното семейство. УВИ ХЕРО МУСТАВА ПЪК "ХВАЛИ БОРИСОВ", предектът е че УЖ НАЦИЯТА Е ЗАБРАВИЛА "ГОВОРИЪ МОСКВА". САЩ Е НОВИЯ ОКУПАТ.ОР НА ТРЕРИТОРИЯТА КАРО ПРЕНЕБРЕГВАТ СУВЕРЕНА. ПОСЛУШНИ РО.БИИИИ!!!!

35

Анонимен

преди 4 години

Един разговор, в който обясняват на президента, че един посланик работи зле и президента казва, че такъв посланик трябва да бъде отстранен. Къде точно е скандала?

34

Анонимен

преди 4 години

Аз съм управител на фирма. Ако днес някой дойде и ми снесе информация, че някой от служителите ми работи против мен и чака да ме сменят, тоя човек изхвърча като тапа, моментално.В случая Тръмп е постъпил точно по този начин. Няма нищо срамно, лошо или непочтено. Тази посланичка е работела против собственият си президент и, по-лошото, против собствената си държава.