39

Анонимен

преди 4 години

До хммм Прекрасната Вселена сътворена от Бога е наклеветена с лъжи, разрушавана ограбвана безогледно от обсебения от дявола нечестив луд престъпник Хитлер и неговите нацистки съучастници в престъпленията и съвременни неоненацистки ислямски и комунистически последователи като вас!. Светът на Хитлер и ада на дявола на който всички злодеи като него са се *** да служат вмести на истинския Бог! Щом ви харесва дяволското изчадие Хитлер идете в ИДИЛ и вършете към ада с всички злодеи като нацистите

38

Justice Defense

преди 4 години

Слава на Господ че е имало и праведни хора, коитот не са се предали на дявола като престъпницте нечествитв корумпирани назистки злодеи-лъжци,крадци,клеветници,развратници убийци,и др. управялвани от дявола злодеи врагове на Бога и разрушителина Божиите скъпоценни живи тоения. но добрата новина е че праведните които вършат Божията воля да спасяват хора ще отидат в рая, а всики нечестиви злодеи като нацистите ще горят вечно в ада докато платятя за всяко тяхно престъпление и за всяка невинна жертва

37

Чифутски лъжи

преди 4 години

Отново бълване на еврейска повръщня и лъжлива пропаганда.

36

HeinrichHimmler

преди 4 години

Не дочетох статията, но да напише срещО ?!!! Вие сте за затвор

35

HeinrichHimmler

преди 4 години

жети, просо, забелязОх, евери, Окриват, грешки при членуването... Изобщо как тази е журналистка, и какво прави редакторът в това издание, изобщо той в час ли е с правописа ?

34

Here it comes ...

преди 4 години

Би било добре да следваме новите си братя отвъд океана с техния милитаризъм, но ние не можем да се откажем от правото то да бъде право ... Мисля, че е време да си постоплим взаимоотношенията с зад атлантическо тихоокеанските си "съюзници" от САЩ!

33

Анонимен

преди 4 години

Ми те немците и сега от състрадание отварят вратата си и подслоняват няколко милиона араби. И ще си плащат после за състраданието.

32

юбералес

преди 4 години

До британо-френското нападение над Германия, евреите в Германия можеха да отворят магазин както и да напуснат страната. Бяха 0.5% от населението. В същото време в САЩ чернокожите 10% от населението нямаха тези права. В СССР този процент беше 99. А после - ''на война като на война'' - за предателите - лагер.

31

хммм

преди 4 години

Аз мисля че ако Хитлер беше спечелил днес света щеше да е много по-напред, проучванията нямаше да са в насока да се забременяват мъже и как на жени да им расте брада а можеше да сме стъпили и на марс вече. Плюйте колкото си искате по него, но всеки нормален човек вижда накъде отива света днес. Без контрол и посока, безконтролни популации, глад, мизерия и унищожаване на качествените нации които са прогреса на света. Дайте плюс за Хитлеp и нaцистите и минус за Еврeите и англeтата.

30

Доктор Хаус

преди 4 години

До: номер 33 (Чичо)Да, да, сигурно вярваш също така, че Хитлер е още жив и се крие в Аржентина?

29

човек

преди 4 години

Тук в тази статия не се уточнява, че Фриц Линдеман, както и тези, които са го укривали, са били осъдени от така наречения "Фолксгерихтхоф", в превод на български което означава "Народен съд", създаден от нацистите с цел осъждане на враговете на националсоциализма.Да ви звучи познато? Народен съд? А?

28

Анонимен

преди 4 години

До: 32Генералисимус Сталин е бил по-жесток към евреите отколкото ефрейтор Хитлер Шикългрубер.Няма за какво да му благодарят.След войната жената на външния министър на СССР, този същия който беше сключил пакта с Pибентpoп е арестувана и хвърлена в затвора, защото се оказва, че била еврейка!

27

Анонимен

преди 4 години

До 31Да ама ной загубихме войната тай че ко са радваш ни моя та разбра ...

26

пенсионер

преди 4 години

поредното доказателство защо трябват Лагери - много предатели, много нещо и всичките родом от Юдея!

25

7

преди 4 години

Ако не беше чичко Сталин с желязната ръка фашизмът сега щеше да шества и цели нации щяха да са изчезнали !Отблъснаха ги при Москва , ликвидираха ги при Сталинград и ги обърнаха в бягство . За да не комунизират Европа се намесиха САЩ и Англия ! Това е положението !Истината ще победи !

24

11

преди 4 години

До SharkЗащото се възражда под благовидните и несъвсем, думи като национализъм , ксенофобия , антисемитизъм . Да се каже направо , че това са модификации на фашизма , целящи неговата легитимация !Отровата , която остави не е изчезнала - нацизъм !

23

АНТИСЕМИТ

преди 4 години

***,СТИГА СТЕ ПИСАЛИ ЗА ХИТЛЕР И СТИГА СТЕ НИ МАНИПУЛИРАЛИ ПО ТОЗИ НАЧИН.В МОМЕНТА ЕВРЕИТЕ ДЪРЖАТ ВСИЧКО И КОНТРОЛИРАТ ЦЕЛИЯТ СВЯТ.

22

въпрос

преди 4 години

а за хората изправили се срещу комунизма защо няма статии?

21

Анонимен

преди 4 години

Комунистки.

20

Анонимен

преди 4 години

Защо са допуснали след края на втората поред световна война разпалена от немците, това презряно племе да съществува? Че американците са ги и захранили с пари, за да може отново да надигнат глава!