63

Медия

преди 4 години

И какво от това? 1-2-3 вече преговорихме всички новини...в Канада са, бижутата взеха, пари ще връщали...Ами вижте ги британските смешници...хем кралицата хранят, та и тези дето искат да са свободни критикуват.

62

А сега сериозно

преди 4 години

"След като стана ясно, че съпругата на принц Хари не може да получи такова гражданство докато живее в чужбина, то тя смята да се откаже от него"И как ще го откаже, след като не и е давано по закон. Читателите си за УлигУфрени ли ги имате? Че чак и в заглавието е написано!?Или като лисицата и гроздето, а?И сано ще връща но и ще повръща. Колко ще хрантутят либерастите в канада? Все до време. Да побърза с порнофилмчетата, че времето лети. Хари и той в някакви прогресивни роли

61

Пиян - залян

преди 4 години

Стига ни занимавахте с тези хрантутници ! Ставате банални ...защото това не са политически действащи фигури , а просто лентяи !

60

Анонимен

преди 4 години

Хем дърта, хем грозна, че от всичко на горе и много проста. Мегънчето... няма нико култура, нито маниери, за вкус да не говорим... направо е епично.Горкия Хари. ... На това му викм една курабия да те съсипе.

59

Пижо

преди 4 години

Според мен цялата драма дойде оттам, че резнаха парите на американката. Още не се бяха оженили и тя започна да харчи като за последно. То не бяха самолетни полети за по 100 хил., то не бяха екскурзии. Тази за по-малко от година изхарчи сама колкото цялата паразитна фамилия за 10 г. Вестниците се разсмърдяха, от Кабинета размахаха пръст и затвориха касичката. Изхвърлиха я от двореца, пратиха я на квартира и тя реши да ги изнудва. Но не позна. От всички кухи ***, тази се оказа най-*** парче!

58

Анонимен

преди 4 години

До King"Браво Меган!! Англичаните не заслужават уважение."Може би, но тук не е въпросът кой какво уважение заслужава. Тя е поела ангажимент, отговорност, наела се е да играе определена роля и да служи по определен начин на короната и държаватаНе може така да се фръцне да си ходи в един момент, при това настоявайки да запази всички ползи и доходи от положението си, с манипулации и заплахиТакива разлики в поведението са разликата между нисшите и висшите класи

57

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Вероятно, интригата по напускането им, е скалъпена от руснаци, които са се опряли на алчността на Меркал и фрустрациите на Хари,които са ги примамили с подобно предложение, целта е ясна,разединение на британското кралство и пореден удар по запада."Това за руснаците изби рибата :))) Няма нужда от руснаци, марсианци или извънземни. Тия две незрели и разглезени персони сами се справят със тази задача

56

Мимокмок

преди 4 години

Хари ще си остане принц по рождение ,а тая проста *** ще си остане не успяла актриса,опитала се да прецака кралската династия!!!!!!

55

Анонимен

преди 4 години

Медиите съобщиха,че двамата живеят в скъпо имение на руски милиардер. Също и ,че Хари е бил спряган за руски цар преди време. Вероятно, интригата по напускането им, е скалъпена от руснаци, които са се опряли на алчността на Меркал и фрустрациите на Хари,които са ги примамили с подобно предложение, целта е ясна,разединение на британското кралство и пореден удар по запада.

54

сдфгхйкл;'ь

преди 4 години

Тези двамата вървят с бързи стъпки към развод. Даваха им 2-3 години, дали няма да се окажат 2-3 месеца...

53

Cмут

преди 4 години

Скоро явно ще се обяви и развод.

52

От бореца

преди 4 години

Е - бре простотия .!.

51

7

преди 4 години

Аз не знам дали сами решиха да са Независими или ги принудиха по един или друг начин.

50

Х

преди 4 години

До ХахахахахахахахаАбсолютно нахалство и пресметливост. Докопа принц Хари, и сега го прави за смях пред целия свят. От елементарно възпитание и уважение, трябваше да поживее малко в Англия, за да си получи поне британското жителство. От много сметки и простотия такива ги надроби, че оцапа репутацията си за цял живот.

49

Анонимен

преди 4 години

Даяна била светица, да бе да. Какво ли правеше тогава в "Риц" с Доди ал-Фаейд?

48

Анонимен

преди 4 години

Че то няма никакви ползи от това британско гражданство, все пак много българи искат британско гражданство но да не забравяме, че тя не е българско гражданство.

47

King

преди 4 години

Браво Меган!! Англичаните не заслужават уважение.

46

Sichtpunkt

преди 4 години

Ето как не родословното дърво, а кралицата прави кръвта червена, вместо синя. Тези англичани са големи бургии, щом ги командва една изкуфЕла бабичка!

45

Хари

преди 4 години

Хелооу

44

ГОЛАТА ИСТИНА

преди 4 години

Имаше навремето сериал "Богатите също плачат" Днес наблюдаваме втора част -Богатите и известните също имат чест и достойнство. Направо е учудваща смелоста на Хари да напусне родата си-мръсни подли сноби, които убиха майка му като куче преди 23г.Ще има ли някога съд за злобната бабичка поръчала снаха си. Женската злоба и завист е по силна от тока,дори ина 90г.