18

Анонимен

преди 4 години

Това е една от причините англичаните да излязат от ЕС. Съюзът се е превърнал в една корумпирана бюрократична машина без идея за бъдещето, без ясна вътрешна и външна политика, без дискусии по основополагащи въпроси като емиграция, икономика и сигурност. Могъщите страни като Франция и Германия просто диктуват дневния ред и си гледат тех, ако не си съгласен те чака европейския съд, че нарушаваш някакви си договорености, финансови рестрикции и т.н. Това не е съюз на народите, а съюз на корпорациите.

17

гошо

преди 4 години

До Анонимен 8Повече от сигурен съм че след тая среща ще ни предлажат да влизаме в еврозоната и то не само на нас а на всички ,дори и на тези дето неса членове на ЕС

16

УМЕН

преди 4 години

"Преди да пишете глупости за човека проверихте ли в нета какъв е бил"А той преди да свиква пленуми и партийни конференции провери ли в нета ние какви сме и дали го искаме изобщо и дали го броим за човек въобще? Той дали е легитимен мой представител, та ще решава въпроси касаещи мен, а? Или просто си драскаш като послушно козяшко *** да изкараш 30 шекела за гмо бургерче и кисела глобална биричка, а?

15

Анонимен

преди 4 години

Англия пак ще плаща.

14

Анонимен

преди 4 години

Що не си признаят ,че Англия им го заби голям от..зад , а до оня ден фъфлеха и заблуждаваха хората ,че от Англия нищо не зависи , мислеха си ,че ще приберат от албиона едни 40-50 милиарда и ще си ги харчат ,както искат , за малко при Мей да им мине номеръа ,ама оня рошавия , не знам колко е кадърен като ръководител , яко им разби сметките , сега да видим колко ще платим за "либерализма " ЕС и другаря Корбин

13

Еврото е

преди 4 години

пътник.И Швеция и Дания напускат ЕС до година-две.

12

House M.D.

преди 4 години

На Аконкагуа или на К-2 ще ги свиква?

11

Анонимен

преди 4 години

Ето това е бизнес.Значи печелят около 30 пъти повече от колкото е брутния вътрешен продукт на ЕС (ок.18000 Милиарда) - а те печелят 5000х110 Милиарда или 550000 Милиарда на година !

10

мишо бирочето

преди 4 години

заклел се е в талмудя че работи за благото на всички гоими.

9

Анонимен

преди 4 години

Време е за Бг Ексит докато е време и шаваме!

8

Анонимен

преди 4 години

Преди да пишете глупости за човека проверихте ли в нета какъв е бил, на какво е способен, какви езици владее, потекло и т.н.Или сте платени дол.ни русофили и българофоби и генетично увредени.

7

гл. шеф.

преди 4 години

до. цял свят. от гл. шеф на тайно разузнаване. вписвамеви да знаете всички. че полицията в гр. кюстендил. е купена от съседите и свойте на нашият румен крумов йорданов. гр. кюстендил. ул. гърлянски черешарник10 и всички лъжът че румен им се е ерчил. и изкат да вкарат румен в ареста. сйседите и свойте дебнът румен като излезе сам даго бият. и отвлечът. по нареждане на полицията. всички ще съдиме.

6

Анонимен

преди 4 години

До 4:Или такъв който си играе с малки момченца ... child molester

5

испанец

преди 4 години

А дали не ги събира заради вируса Вухан ? Нещо мътят , но не казват официално. Има потвърдени във Франция досега 3 случая заразени официално, а колко са неофициално ?

4

ФедеросенСтрапонлиев

преди 4 години

Събрал ги е да им каже пари нема, действайте! Този е кръгъл ***. Предшественикът му беше алкохолик, а порокът на тоз тепърва ще се разбере, но мяза на обратен на първо четене.

3

Анонимен

преди 4 години

Кога започват да отпечатват евра, балона трябва да се надува.

2

Ужас

преди 4 години

И този е от продавачите на въздух,Българите се надяваха на ЕС а те се съюзиха с нашите бандити срещу народа.

1

Анонимен

преди 4 години

Само нашето слънце ще реши въпроса с бюджета.Той е специалст по всичко и ще оправи проблема.