29

Анонимен

преди 4 години

Японците ли? Същите тези, които преди години бяха известни с най-големия индустриален шпионаж? Това беше държавна политика. Всеки японец било то в командировка или на екскурзия зад граница беше длъжен да достави информация от всевъзможен характер. На това до голяма степен се дължеше "японското чудо".

28

ПЕНКО

преди 4 години

ЯПОНСКИТЕ ПОЛИЦАИ -НАЙ УМНИТЕ В СВЕТА !!!! В ЯПОНИЯ ВСЕКИ ЗАДЪРЖАН ПРИЗНАВА ВИНАТА СИ, ЗА КОЯТО Е ЗАДЪРЖАН ...ПОЛИЦЕЙСКОТО ЗАДЪРЖАНЕ ТАМ Е ЕДИН МЕСЕЦ !!!

27

Р

преди 4 години

Сама русия виновна за всичка др държави мн чесни

26

11

преди 4 години

А амерското посолство ще ги приветства ли и нагло да се намеси в японските работи?

25

haha

преди 4 години

Пак наказаха бедната Путинова Русия. hahahwahahhahahhahahaqhahaahhaIdio.t

24

Анонимен

преди 4 години

*** миризливи отново рушат и шпионират по света

23

Докога ?

преди 4 години

Пак наказаха бедната Путинова Русия...Докога ?

22

Справедливост

преди 4 години

Курилските острови и Амурския край отново японски,както е било от векове,преди през 20 век да ги заграбят червените пълчища!!!!!!!!!

21

пок

преди 4 години

а ти другите разузнавания само играят тенис и пият уиски??

20

Анонимен

преди 4 години

Много падна качеството на руските тайни служби и започнаха да ги засичат навсякъде. Но това важи и за всичко в Русия и в бившите сателити.

19

Активист на БКП

преди 4 години

Глупости ! Оправдавате нашенските дивотии !!!

18

Дипломат

преди 4 години

И какво излиза ? Навсякъде по света е пълно с руски представители , които са явни шпиони !!! ( У нас те са вече пълчища) . Оказва се , че руснаците се занимават основно с шпионаж и подривна дейност , убийства .... Ами, какво да очакваме от пияндурници, които на празниците си маршириват с танкове и оръжия по улиците си , а останалите , без оръжия, имръкопляскат и им се възхищават !!!! Ееееех, путинщина ! Или путкинщина ?

17

Shark

преди 4 години

Поразрових из нета и такава новина никъде не срещнах. Та не знам колко е вярно и дали не е тукЪшнУ съчинение, видите ли не сме само ние.

16

Анонимен

преди 4 години

Значи единият напуснал Япония през 2017 година, а през февруари 2019 се срещнал с този японец. Къде? На Луната ли?

15

Анонимен

преди 4 години

Интересно ми е кога някой от нашите "професионални и базценни" кадри по посолствата ще бъде привикан по такъв повод, а не само да си изкарат мандата и после да сменят въздуха на друго място.

14

Анонимен

преди 4 години

Метастазите на държавата-тумор Фашия тровят целия свят.

13

Анонимен

преди 4 години

Едно време варяги от племето Рус (гребците) са крадяли момичета от съседните славянски племена. По-грозните са продавали за робини в Цариград. По-красивите са оставяли за себе си и... Така се е родила Рус-ката нация.Затова и до днес са такива.

12

Анонимен

преди 4 години

То за това всичко в Русия е крадено - като почнеш от Калашника (Шмайзер), минеш през Ту-144 (Конкорд) и стигнеш до Москвича (Опел Кадет). Само крадат, нищо свое не могат да измислят.А, забравих и т.нар. ЙотаФон.

11

Анонимен

преди 4 години

Най обикновени методи за събиране на информация. Познавах човека, който през 60-те години открадна от Франция, ако не се лъжа, щама за производство на лимонтузу и го внедри в Русе. По времето на социализма активно се крадеше и от нас, но днес сме на първобитно ниво, поради което нямаме нищо българско за крадене от другите.

10

Анонимен

преди 4 години

Не, осми, и джапанките и ГЕРБавите са подчинеи и са роби на един началник и изпълняват ролята на задната пръчка на барабана.