118

Анонимен

преди 4 години

В Англия пускат ли новини от български разследващи сайтове. Журналята са на дъното. За парички от рекламки се прави това.

117

Анонимен

преди 4 години

AKO SA OTROVENI ZACHTO SA OCHTE JIVI,

116

ИСТИНА Е!

преди 4 години

НЯМА РУСНАК В БЪЛГАРИЯ , КОЙТО ДА НЕ ВЪРШИ НЯКАКВА *** РАБОТА НА КГБ!ТЕ НЕ ИДВАТ ОТ ЛЮБОВ КЪМ БЪЛГАРИЯ!ИДВАТ ЗА ЗЛО И ПРОКОБА!СМЯТАТ НИ ЗА ТЕХНИ РОБИ --"КРЕПОСТНИЦИ"!!!

115

НЕМА ЛЪЖА!

преди 4 години

ВСЕЧКИ РУСНАЦИ СА ПОТЕНЦИАЛНИ УБИЙЦИ ОТ КГБ!НЕСЛУЧАЙНО НИ ГИ ПРОБУТВАТ НА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ.БЛИЗОСТА НА ЕЗИКА ГИ МАСКИРА , КАТО БЪЛГАРИ ...КАКВИТО НИКОГА НЕ СА БИЛИ!ТЕ СА ЧИСТИ АЗИАТЦИ--ПО ЛУКАВОСТ И ЖЕСТОКОСТ!

114

Анонимен

преди 4 години

поредната лъжа!

113

Мишо

преди 4 години

Четете ли само какъв цинизъм: "Според британски разследващ сайт" - разследващ сайт, ли?! Това нещо като народен самосъд ли е?! Нещо не разбирам. Къде са официалните изявления, доказателствата, разследване на прокуратурата и съдебното дело. Нали сме демократична държава, Европа. Къде е свободата на словото в тази Европа, ако всеки така наречен сайт може да те заклейми за престъпник!

112

Мишо

преди 4 години

До безотечественици - Много ти е плитък разсъдъка! Беларус играе игра за понижаване цената на нефта. Свързано е с промяна на руската политика за митата на въглеводородите. Но това е сложна тема за тебе. Ти всичко си свикнал да четеш и получаваш сготвено и достоверно от Фейсбук!

111

Христо

преди 4 години

Руснаците ограбиха България, изгониха младите хора, заради тях са ниски пенсиите, взеха водата на Перник, вкараха италианския ***, замърсиха Бобовдол, отровиха водата в Марица, тормозят хората с деменция в Пловдив, обират бензиностанции и убиват млади момичета,продават деца в Гърция......

110

Анонимен

преди 4 години

Големи глупости,този дърт комуникт Гебрев го бяха награбили Американцити и изведнъж с тях се оправи ,а го тровят Руснаците? На кого е клекнал?

109

Българин

преди 4 години

До ПатриотПроруският *** може да бъде единствено руски патриот и български национален предател!

108

Анонимен

преди 4 години

Русофилите газ пикаят. Много се кефя.

107

Анонимен

преди 4 години

Безсилни напъни на русофилщината да оправдаят безкрайните руски убийства.

106

безотечественици

преди 4 години

Дори Беларус гледа да се откачи от Путин, само у нас путинофилите пренебрегват отечеството си.

105

Патриот

преди 4 години

Апропо отидете в сайта на тази псевдо журналистическа организация белингкат и вижте кои са спонсорите и ,все цветущи американски ПНО-та параван на краварските служби даващи щедро грантове на тазик "журналистически" разследвания "разкриващи руската угроза :)Грантаджийски поръчков журнализъм !

104

Анонимен

преди 4 години

Руснаци ще искат да убият някой и ще пропуснат. Нискобюджетните филми на Англичаните край нямат. То не бяха брекзит мегзит скрипал ....

103

Гръбавия и он от КГБ

преди 4 години

одма да се окошари тоя Гърбав ГЕРБален Гербероид Гербев с баща Емил и майка Ян, толко ли не се сещата бре? Щом московците са го Новичкали както били изновичкали Скърцащоя скрипко Скрий Пуитялко Скрипалютковичи, ми начи нашито ади да не е били маьор у Какабекапето КГб-то ама поне маьотче е бил и за туй по малки нивичетки му сипали.Немдленно зофрдлише унд имидитли да се арестуткен и прати с ешелона в Сибир дето му е мястото на тоя длибел заТник, предателски шпинулец

102

Анонимен

преди 4 години

Руснаците ще си понесат всички последствия за дяволъка. Имат се за много умни и големи алхимици, но винаги се провалят както на олимпиадата в Сочи така и с Литвиенко, Скрипал и Гебрев. Хитрата руска сврака нагази в батака с двата крака.

101

Анонимен

преди 4 години

Белингкат не знаят, кои са дъщерите на Путин ,къде живеят ,работят ,,разпознали ,,...на баба си фър ...лото . Само мятат Райкин боб ,насам -натам ,белким някоя е дъщеря.

100

Анонимен

преди 4 години

Големи лъжи се тиражират. Как не им омръзна да се занимават с лъжи. Няма ли да ги е срам някой ден от лъжите които мятат на ляво и на дясно, както мята лигите си някое бясно куче. А онзи Скрипал, ами той е предател на родината си. За държавна измяна най-често се полага някаква възможна смърт. С предатели така се постъпва навсякъде.

99

Офф ,да се омитат

преди 4 години

Боко Тиквата е донесъл записите от Давос.Дала му ги Иванка Тръмповица.Просто жест към голямата празна кратуна ,платила 2.5 милиарда от нашите пари за хартиени самолети ,модел 1974г.