35

вещ

преди 4 години

Главно от копането на койни те затуй тук в бг идват фирми от цял свят да копат койни и резултата е налице вода иок

34

Анонимен

преди 4 години

Е, това щеше да е смешно, ако не беше тъжно. Производителите на мобилни джаджи да се разберат да се зареждат през един и същи порт - милиони тонове материали отиват за зарядни. Сигурна съм, че наблюдвам забавяне на параметрите на работа на компютри примерно след две-три години - софтуера един и същ, всичко еднакво, но компютрите по-бавни, на всичкото отгоре се чупят на две години. Като тръгнеш да сменяш техниката на всеки три години, ми бъди си екологичен, щото си писал два мейла по-малко

33

Т.Шак

преди 4 години

Екоджихадът продължава.Докога ще търпим тия неуравновесени зелени във всяко едно отношение екоталибани да ни тормозят?

32

Анонимен

преди 4 години

Климатични промени? Четете по-малко Днес.бг, за да спасите света :D :D

31

Анонимен

преди 4 години

Аз имам по-добро предложение за тези, които се притесняват за околната среда - гръмнете се или скочете от най-близкия мост! Така ще спестите много въглероден отпечатък на природата! Бъдете добрия пример!

30

Анонимен

преди 4 години

За да спасим света и за милярдерите, и перверзията, моля овците да не правим повече деца, да живеем бедно, без ток и удобства, и накрая по добре да се самоубием...трябва да спасим света щото края идва...........баси все едно съм в некакъв средновековен филм където решават че края идва и започват да се самоналагат. Пълни лъжи и ПЕPBEPЗИЯ!!!!

29

Много обичам:

преди 4 години

Диаманти да ям за закуска, особено вкусно е като умре "царска" особа!

28

Все съм виждал

преди 4 години

Икономически "чудеса" в България, обаче след Симо и неговата компания се опасявам, че само камъни ще останат за ядене.Такова "чудо" виждали ли сте! Та тренирам отсега!

27

Анонимен

преди 4 години

Като стане европейското население друго няма и да има подобни статии. Даже интернет няма да има. Ще има само полянки и пясък. Со-то ще падне.

26

Анонимен

преди 4 години

А копаенето на криптпп валути и "търговията' им колко енергия хаби какъв отпечатък оставя? Големите технологични компании да унищожават данните, не да го трупат. Сега остана и да поемем да плащаме за съхранение на нещо което не сме искали. Да въведат дигитално рециклиране

25

Анонимен

преди 4 години

Нещата ако са толкова сериозни би трябвало да се спре производството на всякакви джаджи които изплзваме и хвърляме по лесно е да спрът да се произвеждат ако има такъв проблем .Но пак вина се вменява на потребителя .Потребителите ползват защото има продукт няма продукт няма проблем.Но не е изгодно.ЛИЦЕМЕРИЕ.

24

Анонимен

преди 4 години

Земята е пренаселена. Ресурсите не стигат. Не могат да нахранят алчността, която става все по- ненаситна. И агресията над планетата е все по- безумна. И както всички са оголили зъби за надмощие и притежание, изведнъж ще разберат, че парите не се ядат и пият. Ще разберат колко безсилни са те пред чудовищните катаклезми, които очакват човечеството.

23

До 27

преди 4 години

Ти сам не разбра глупостите си

22

муспи

преди 4 години

Природен закон: Ако се избият евреите, ще се забележи че всички останали проблеми ще са изчезнали. С развитието на сатанизма това ще стане без особена организация и фюрер, - просто с изчезването на белите държави ще изчезват и законите зад които се крият евреите в злодейството си. Ще се превърнат в обикновена плячка за всеки по ядосан. Природата си знае работата.

21

Баровеца-СФ

преди 4 години

Земята е претърпяла доста климатични промени и без съществуването на човека! Та както се казва"Божа работа"

20

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Живеем в безумни, материални времена, в които надпреварата кой да има повече между отделните личности и цели държави доведе до съсипване на природата.Тя пък си отмъщава на човешките действия.Човекът се е самозабравил мислейки се за господар на планетата.Докъде ше доведе всичко това предстои да видим.От сега обаче мога да кажа, че ми липсват четирите сезона от моето детство: снежните пързалки и снежните човеци, пролетното пробуждане на природата, сухото и умерено топло лято, красивата есен.

19

Анонимен

преди 4 години

Зимата не е същата.Разбира се.че има климатични проблеми.

18

2020

преди 4 години

Обожавам такива статии - 100% прехвърляне на отговорността. Не са виновни най-големите индустриални замърсители. Виновни са моите имейлчета. Може би и ако Google и Facebook не пазеха данни кога и къде преди 10 години съм пръднал нямаше да се съхраняват толкова много данни.

17

Анонимен

преди 4 години

До ДПС по добре да забравят чалгата и кючеците и Пеевски

16

SS

преди 4 години

Климатичните промени са факт! Всеки трябва да е поготвен за тях,ако иска да оцелее.Предстои глобална промяна в живота на хората.