20

Анонимен

преди 4 години

Браво, Кире! Прага и Братислава! Най-доброто на света! Аз съм тук и потвърждавам,че бирата е РАЗКОШНА! това в БГ не е бира а пикня

19

българската

преди 4 години

До зеленскиразредена и спиртована не е лагерувана и отлежала!

18

Анонимен

преди 4 години

Аз съм в Канада. Тук Хайнекен се нарича Зелената бира и има много висока репутация. Пробвах я - бълвоч. Като бях в България я пробвах и ми хареса.Направих спец експеримент. Канадския хайнекен е здраво разреден.

17

Анонимен

преди 4 години

Бирата създава предпоставки за камъни в бъбреците понеже действа изключително киселинно на организма.

16

Предишния

преди 4 години

Бира пия без мезе. Пия и вино, но твърд алкохол пия по 1л на година. За коледа се награждавам с едно Гленфидич и си го изпивам през ваканцията без лед и мезета.Докато отслабвах и сега пак си пия бира по 2 л./ден.Не ям много, но се движа здраво.

15

Анонимен

преди 4 години

Последните 10 години пия по 2 л. Бира на ден.Преди една година бях 97 кг и мислех, че съм 183см, както цял живот. Обаче... таз година станах на 60 години. И реших, че е време и ся тежа 82 кг, но не туй ме изненада, ами взех, че се премерих и съм 179 см.Баси!!!!Но се чувствам ок!Може би ще сваля още, но щевидим.:-)

14

Анонимен

преди 4 години

хмела е братовчед на канабиса .. големите корпорации ни вкарват в зависимости консуматорски

13

жаден

преди 4 години

Очаквам с нетъпение статията за гроздовата ракияжаден пациент на д-р Радева

12

Да

преди 4 години

Браво! За първи път една истинска статия! Само не отслабвам за момента, но смятам, че на 170 см, 105кг не са много.

11

Анонимен

преди 4 години

За истинската може, ама за нашата не съм сигурен......

10

смок

преди 4 години

Бира не се прави с царевица. Амин!

9

На здраве

преди 4 години

Тази реклама е за идващото лято и най вече за тия които не пият бира!

8

Анонимен

преди 4 години

от бирата се отслабвало, сигурно затова е измислен "ироничния" израз "бирено коремче"...От бирата действително се отслабва поради това че е деуретик. Коремчето се прави не от бира, а от "мезето" което се консумира с бирата- пържени картофи, луканки, сужуци и други мазни храни.

7

Sichtpunkt

преди 4 години

Първите ПРОФЕСИОНАЛНИ пивовари са били жени, наречени BREWSTER. Преди близо 7000 години в Месопотамия техните умения били смятани за толкова важни, че били единствените, на които било разрешавано да произвеждат напитката. Недейте заблуждавате хората. BREWSTER е на английски и е пивовар. BrewsterS е пивовари. В Месопотамия и Египет едва ли са знаели английски. Бирата в Египет е далеко от сегашната ни представа за бира. Била е напитка предимно от билки и семена....

6

Анонимен

преди 4 години

Ехе, още в древна Месопотамия преди 7000г ли е имало акцизи

5

Петров

преди 4 години

Бирата в БГ отдавна не е това, което трябва да бъде.

4

до 4

преди 4 години

Какво намесваш тая *** в красивата история за бирата?! Недей се излага...

3

Анонимен

преди 4 години

Супер статия, НО пивото, което масово се консумира у нас, няма нищо общо с истината. Затова се купува само немска бира, направена по немския пивоварен закон. Шуменско, Пиринско, Стела Артоа, Бургаско- всичките тия *** са с царевица. Евтинджос. И масово хората ги купуват, нямайки идея какво пият... Купувам основно вносна бира. От нашите тук-таме може да се каже, че има нещо смислено- Витошко лале, Гларус, ама цените им са по-високи от на автентична немска или чешка бира.

2

зеленски

преди 4 години

КАКВА БИРА Е СЕГА----ХИМИЯ

1

сърцето ми направо..

преди 4 години

Прави са, не мога да мисля без бира. След втората ми теква мисълта . След третата се развързва езикът. Щастието идва към 4-5 бира.