14

999

преди 4 години

ДО 17ЧОВЕКО - ХОДИ СЕ ПРЕГЛЕДАЙ, ЧЕ ПСИХИЧНОТО ТИ ЗДРАВЕ Е НА ХРИСТИЯНСКО НИВО!НА ТОВА ЛИ ВИ УЧИ БИБЛИЯТА, ЧЕ ВСИЧКИ СЛЕД НЕДЕЛНАТА ЛИТУРГИЯ ИЗЛИЗАТЕ ОТ ЦЪРКВАТА СЪС ОСТРА ШИЗОФРЕНИЯ???!!!

13

Анонимен

преди 4 години

Господ си знае работата.

12

История даге

преди 4 години

Земетресението е в друг континент -Азия близо до Сирия ,няма как да го усетим в Европа.Само не знам за кви грехове говорят някой -душевно болни колеги....Може би че за 500години се запазихме като нация и че в 1916г бяхме двийно по големи по площ и България ,но братята Сърби,Гърци и Румънци покровителствени от Русия ,англия и Франция взеха 51% от територията ни и избиха 150 хиляди след края на ПСВ......Или че не пуснаха 4 те милиона сирийски кюрди и араби (няма етнос сирийци) в България....

11

Сънчо

преди 4 години

Най-вероятно са заснели конструкцията, армировките и клас бетон. Не знам как са заснели и заложили заварките на връзките на панелите. Направили са 3D модел с някоя специализирана програма и са натоварили със съответните усилия (земетръс и т.н.). Резултатът е показал, че някои елементи гърмят и не издържат и ..... това е!

10

11

преди 4 години

А казват, че Бог не чувал...

9

Анонимен

преди 4 години

Още трябва, още...

8

До 6

преди 4 години

От къде получаваш помощи???

7

Анонимен

преди 4 години

"лично сме изпитвали такъв блок и хората се ужасиха в какво живеят"Фантазьор... Изпитвал си дръжки. Как се изпитва такова нещо? Създаде изкуствено земетресение под вече създаден блок ли?

6

пепи

преди 4 години

Как могат да знаят дали ще има опасност от нови трусове

5

Анонимен

преди 4 години

Господ забавяАлааа не забравяТи подиграааа сеС мен жестоко мила ...____ Храни куче да те лае както казвате няма не наказано ДОБРО Османа направи една грешка с такова като теб!

4

до 2

преди 4 години

В интерес на истината тук много грешиш. Новото строителсто (след 2005-та година) е доста стабилно откъм сеизмична устойчивост. Казвам ти го, защото съм изпитвал не един и два такива блока и до момента няма отклонения. Ти как реши, че се слага малко желязо? Относно панелките- твърд заводски бетон и, ако се гледа блокът както трябва (99% от нашите НЕ са такива и са за събаряне), издържа дори на 9та степен (не и нашите- пак казваме, лично сме изпитвали такъв блок и хората се ужасиха в какво живеят)

3

Анонимен

преди 4 години

Нямало от какво да се притесняваме - то може да удари утре Мексико или Камбожда с 7-8 по рихтер без да има и те от какво да се притесняват.

2

Анонимен

преди 4 години

Да му *** на тоя в афтършока. Гледайте и се кръстете особено тези които са си купили ново строителство. Като знам каква икономия на желязо се прави мъка ми става. А ако знаят какъв бетон са им забъркали от песак ше *** от радост. 6-та степен и всичко ше се събере на куп и квадрат. На турчетата бетона е още по зле песъка е ваден от морето. Купувайте Панелки 8-*** степен им е гарантирана.

1

али

преди 4 години

Кой може да даде гаранция, че няма да има и силно земетресение и тук (дан да няма). Но няма метод и технология която да предвижда земетресения......