13

Анонимен

преди 4 години

Малките самолети не са особен лукс. Струват по малко от нова кола. Не са и особено опасни. Просто всяка авария със самолет я пишат по новините защото за България е необичайно.В западна Европа с такива се лети много. Даже има сайтове за споделяне на полети от типа "Някой летили от Фейроукс до Съндаун днес, с 2 празни седалки?". В Англия в слънчев ден летят по няколко стотин такива. Стават и катастрофи, но по-принцип е по-безопастно от мотоциклетизмът.

12

За забавление:

преди 4 години

Делта и пара планери. Достатъчно е.Не бива да има частни спортни самолети за кеф и отмора в такава малка територия. Всяка година катастрофират поне един-двама.П.П.: Иначе часните пътнически самолети, за който може да си ги позволи, са на съвсем раличен режим. Подобен на този на пътническите самолети. Там има контрол.

11

.I.

преди 4 години

Само простотии от хейтъри тук - богаташи, селяни, забрани, не можело...айде чао .

10

Да се забранят

преди 4 години

Ние сме малка държава. Няма достатъчно територия за кеф, който може да претрепа доста хора . Сигурно има 50 души, които застрашават пейзажа с лични спортни самолети.Всяка година си патят. Защо е позволено това? Направете добро на семействата им и го забранете със закон.

9

Защо им се разрешава

преди 4 години

Не трябва всеки ентусиаст, или дори бивш самолетен пилот, да може да си купи самолет за 100-200 евро(колкото струва една сериозна спортна кола) и да си играе с него, докато не падне върху магистралата. Защото те там обичат да кацат, когато има технически проблем. Всички летища са около магистралата. Тя в България е една.Направете едно проучване по темата.

8

българин

преди 4 години

Че дори и да е знаел,при необходимост не би им разрешил да кацнат ли какво?-:)

7

Анонимен

преди 4 години

Шега работа с тия малки машини не бива. Возил съм се много пъти в такива- на Малдивите, в Австрия, Швейцария, САЩ- туристически полети и уроци за хоби летец. При най-малкия вятър може да имаш проблем. Явно пилотът е неопитен. Не знам защо мислите, че това е занимание за богаташи. Това не са бизнес самолети за милионери, а малки машинки, които карат реднеците в САЩ... Включително и аз съм управлявал такава- програмист съм, с огромна за нашите стандарти заплата, но не и богаташ...

6

KOKO

преди 4 години

Снабдяват с бяло братята румънци!

5

Анонимен

преди 4 години

Това в момента е най модерното хоби на богаташите в България.

4

Анонимен

преди 4 години

Абе от магаре на самолет ли започнаха да се качват. Те от магаре на коли се качиха и се изпотрепаха сега и със самолети. Много взеха да се отвиват Сеяндурите бе.Ше настинат бе.

3

Гошо...Тъпото

преди 4 години

И аз имам летище в Кривунделово -100 декара.От тати ми останаха,преди го садях с тикви,но сега направих...аеропорт,затревен.Даже има и една...барака,та ако кацне някой и завали дъжд,да влезе,докато дойда с Ролса да го...извозя.Дървета наоколо няма,кацането е без...формалности,кацайте на воля и с...кефф.(платена...обява)

2

Анонимен

преди 4 години

От тези бизнесмени факда няма, да падат!

1

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

АБЕ ПО ЗЕМЯТА НЕ МОЖЕ ДА ХОДИТЕ НА САМОЛЕТИ СЕ КАЧИХТЕ