5

Замислен

преди 4 години

Простотиите с чесън, ракия, витамин С и т.н. са глупотевини. Вероятно чесъна все пак действа защото би държал далеч от вас повечето хора и намалява риска да ви кихне вирусоносител. Горе долу - същото и с ракията. На никой не му говори с пиянде. Витамин С освен да ви докара камъни в бъбреците друго няма. Проумейте, че в началото на 21-ви век защита срещу вирус няма. Освен имунната защита. Ама тя за го различи като такъв вече трябва да се е срещала с него.

4

Shark

преди 4 години

Тормозят ни едни 240 престъпници!!!

3

Ванката

преди 4 години

Ти уважаваш ли ме мене! А той ми вика боли ме за тебе.В Китай са спрели обществения транспорт в засегнатите градове а тука кога

2

Анонимен

преди 4 години

Има добра обща защита.Големи количества витамин С, и различни имуностимулатори.Най-вече билки.Добре е да се консумира силна питателна храна ,сега не е време за диетичен булшит.Добре е да се спи по 8-10 часа на ден.И колкото се може по-малко стрес.Стресът изтощава имунната система освен психиката.Другото е божа работа.

1

!?!

преди 4 години

Ангел Кунчев е известен в научните среди с преписаните си научни трудове, Бивш агент, тежък ***. Колко е компетентен е ясно още от старото му изказване, че най-вероятно настинката се причинява от студено!