465

Анонимен

преди 4 години

ПОПЪТЕН ВЯТЪР БРАТУШКИ И НИКОГА ДА НЕ ВИДИТЕ БЪЛГАРИЯ!

464

БПФ

преди 4 години

Ако ние защитавахме суверенитета и независимостта си, направо трябваше да скъсаме дипломатическите си отношения със САЩ заради постоянната им брутална намеса във вътрешните ни работи !!!! Преди един посланик обяви ромовете за бъдещето на България, съвсем скоро някакъв се закани да ни ремонтира конституцията, а ние се свиваме и изпълняваме !!!

463

user

преди 4 години

който се смее последен се смее най-добре. Защо не кажат нашите братя Хамериканците какво са готвили за България преди години. Защо вместо България войната отива в Сърбия?Това се мълчи.

462

ур,р.

преди 4 години

посолството приветства и липсата на вода и даже ни ръкопляска

461

Анонимен

преди 4 години

Това е добра новина.

460

Щирлиц

преди 4 години

Това не е посолство,а бункер насред ливада,за да каца хеликоптер,ако трябва да се бяга бързо.

459

Така де

преди 4 години

Нали те са го организирали .......

458

Патриот

преди 4 години

Краварската чумаа ВЪН от България и света!

457

Анонимен

преди 4 години

До Сата НАТО"Къде е проблемът?"Проблемът се нарича нагла намеса във вътрешните работи, ама нямаш глава да го разбереш

456

ЧИТАТЕЛ

преди 4 години

...ИМА СИ ХАС !

455

Анонимен

преди 4 години

Краварите и другите две техни под.логи /освен нашите герберасти/ , приветстват слугинското поведение и пълна послушание на Тиквата и бандата предатели около него!На всеки е ясно ,че нищо шпионско няма в този пореден акт на Тиквата ,с който да се подмаже на дедо Дончо Перчемлията.Дебелия банкянски *** прави поредния пирует.

454

Сата НАТО

преди 4 години

Ка8кво общо има САЩ със случая , та да "приветстват" ? Най- вероятно под тяхно искане ------- Какво общо имаш ти със случая, та да коментираш? Да кажем, че са прочели в Днес.бг и се радват. Както и аз. Или пък са ни помогнали с информация. Къде е проблемът?

453

НЯКОЙ

преди 4 години

Единият руски шпионин питал за трасето на Балкански поток, защото руснаците се объркали и като видели снимките от техните шпионски спътници решили, че това са тръби за нова канализация, ама не разбрали от къде да къде ще е тая канализация, други пък решили, че по тези тръби ще се доставя вода за Перник. За това как се правят избори ние трябва да питаме руснаците и как винаги Путин печели изборите.

452

ЦРУ

преди 4 години

БРАВО !!!! Да помагат и САЩ ...и Великобритания ..и другите от НАТО ..защото ШПИОНИТЕ т.н. " дипломати " в посолството на Раша .са 67 / ШЕСТДЕСЕТ и СЕДЕМ / !....Жалка нация....жалка кочи-а !

451

Анонимен

преди 4 години

УжасТ!

450

тя

преди 4 години

Такава зависимост на БГ не имало и по соц времето от СССР !

449

тя

преди 4 години

Ка8кво общо има САЩ със случая , та да "приветстват" ? Най- вероятно под тяхно искане !

448

Сърбин

преди 4 години

Кога България ще изгони американски дипломат? Когато от *** се превърнем в достойни хора.

447

Доказа се!

преди 4 години

Изборите са водени на тъмно, щом ги водят за държавна тайна!? Каква тайна е как се провеждат изборите, от това са се интересували руснаците? Значи и българите не знаят тази тайна, всичко е мижай да те лъжа.

446

Какво приветствие!?

преди 4 години

Нали по тяхна заповед действат нашите продажни служби. САЩ нареждат, Боко приема и издава заповеди, службите изпълняват. Скоро ще дойде видов ден, тогава тези шушумиги ще преглъщат като Димов и ще се питат -защо така стана. На върхушката е по лесно, ще избягат на Запад, да му мислят плужеците!