72

тя

преди 4 години

Това "външно" се ръководи от една "калинка " ! Какво да очакваме от тази проста женица !

71

чиба-рашка

преди 4 години

всички с руски паспорти...куфар,гара, Сибир.

70

Reptile

преди 4 години

Нямаме капацитет за конфронтация с ИМПЕРИЯ, нито Русия, нито Турция, но САЩ хвърлят всички в боя. Колкото повече чужди жертви, толкова по-малко американски... проста аритметика!

69

Анонимен

преди 4 години

До 75Това сте вие русофилите...вие сте ятаците на руските шпиони в България.

68

Анонимен

преди 4 години

Защо не обвиняват български служители от държавни служби в шпиониране за чужда държава?Кой е давал информация?

67

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Разбрахте ли сега защо Кyрнела и Празнодумец Храбър толкова рИват за машинното гласуване... - много са разчитали на хакерите на ***...

66

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Преди да ги депортират... - Румбата ще им връчи орден Стара планина | - ва степен...

65

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Гадняри... - пращат си шпионите като дипломати... - с имунитет... - и колко *** - посолството колкото Парк хотел Москва...

64

Анонимен

преди 4 години

Колкото повече позиции губи руския Гулаг сред българите, толкова повече нейните шпиони стават по-брутални и безогледни, а русофилите-продажници все по-раздразнителни и злобни.Бог да пази България от рускотурската империя и предателите на Татковината ни !

63

Анонимен

преди 4 години

Видя ли онзи ден при посещението му в Израел как подмина Пенс ------Мне, не видях.Видях как Путин нещо му се обясняваше 5 минути.А седяха на съседни столове.

62

Сата НАТО

преди 4 години

Ужасно грозно посолство имат тия, американското е в пъти по-хубаво. Да ги гонят тия с неориветливото си сиво посольство, пълно с персони нон-грата.

61

десен избор

преди 4 години

Бойко да не крие, а да набере смелост и да прекрати дипломатическите отношения с русия а също и незабавно спиране на турски поток!

60

Анонимен

преди 4 години

Откакто руснаците отровиха тъпaка Димитров и убиха Трайчо Костов за назидание на ceляндyрския елит взел властта след 9-ти септември, у нас цари пълна парализа по отношение на руските издевателства над България. Не си мислете че това решение за изгонването на 0,001% от руския шпионаж в България е взето самостоятелно, то е резултат от натиска на САЩ върху Пеевски и Борисов, които са заплашени да бъдат съдени по закона Магнитски. Просто хората си спасяват жалките проруски кожички.

59

Анонимен

преди 4 години

Аз бих затворил посолството направо. А бг дипломатите в Москва да си останат там директно. Без това отдавна са руски агенти със захват в топките. Справка: яростния "русофоб" Илиян Василев, Театрала.

58

До 60

преди 4 години

От всичко на света най силно, бих казал смъртоносно мразя сороскиГендари и при първи удобен случай ще ги " почистя".

57

Анонимен

преди 4 години

"Путин - персона нон грат"---------------Той пък се напънал да идва?! Видя ли онзи ден при посещението му в Израел как подмина Пенс като бърз влак малка гара. Дълго вицепрезидентът на изключителната държава гледаше към Государя в очакване да бъде забелязан, но като се убеди, че Путин не го отразява, сам потъпкал пиндостанската си гордост, тръгна към Государя и му подаде ръка.Нямало да го пуснеш в България?! После сам ще плачеш.

56

ответь

преди 4 години

Русия обяви България за "държава нон грата"!!!

55

че той е блокиран

преди 4 години

До ЧебурашкаТи ако смяташ,че тоя форум дето трият коментари като алтави е свободен,определено не си в час!

54

Риторичен ?

преди 4 години

А кога ще бъде изгонен Макаров !

53

Анонимен

преди 4 години

Путин - персона нон грата в България !