22

Анонимен

преди 4 години

Да защото тази отсечка е най-трудна и както е явно нашият мин.председател с такива трудности не се занимава той се занимава с футболни фенове -е това ви е държавата -когато има неща сложно то се спира после се показва тиквата и вика аз там бях там дадох какво искате -Конграчулейшън г-н Борисов и на феновите Ви също

21

Анонимен

преди 4 години

Най-важните постове в държавата са заети от полицай, пожарникар и военен, а навремето разказвахме вицове за тях.

20

Анонимен

преди 4 години

Наи-крадливата територия на която Бай *** и Хитър Петър са национални герои.

19

Анонимен

преди 4 години

Аз може да не пиша много грамотно, но "драскачите" пишат като ученици от 1ви клас.

18

Елемаг

преди 4 години

Спомням си ГРОБ като опозиция "АУУ Станишеф,губим европейско финансиране,спират фондовете" Къде сте сега нещо да лаете?Или като с платените еколози на Банско?Нещо за Студена и за ***,не ги чувам!!!Или им е просто студено!!!

17

Kit Chelin

преди 4 години

При герб пари не се губят по програми на ЕС. Ние се отказваме от тях или ги пренасочваме. Жалко, некадърно управление. Не мога да разбера защо толкова дълбоко спим и не реагираме на големите лъжи и обещания на ББ. От 2009 г. слушаме за електронно правителство, тунел под Шипка, алтеративни газови връзки. Белене беше гьол, сега е стратегически обект, Южен поток не бил рентабилен, сега се молим да има турски поток. През това време загубихме млр. лв., но на управляващите не им дреме, нали техните дж

16

kiril

преди 4 години

Хората ни казаха да се краде по-малко , нашите НЕ та НЕ!

15

Анонимен

преди 4 години

Вече сме ги загубили, сега ни замазват очите.

14

Анонимен

преди 4 години

От АПИ много добре знаят, че от ЕС са поставили изисквания които те не са спазили и няма да получат финансиране. За това излизат с номера, че ще ги получим по друг проект като заобикалят истината, че ако всичко беше спазено щяхме да получим финансиране по всички проекти.

13

Анонимен

преди 4 години

До 12Много си точен! Еваларка!

12

Анонимен

преди 4 години

защо на бай *** великия европеец винаги трябва да му дават пари по евро програми? нали е най- великия европеец да строи като другите държави със собствени средства ! дали не е защото е един абсолютно некадърен връзкар на социални помощи? къде му е величието на професор чалгафон ?

11

Анонимен

преди 4 години

Еми, много крадене падна и чак в Брюксел се разчу. Направо се оляхте като баничари.

10

Анонимен

преди 4 години

Явно пак са надули разходите поне с 50%.Тия ако не откраднат нещо в голямо количество няма да могат да спят.

9

Бойко Бориславов

преди 4 години

Спокойно Световната банка ще ни даде заем!

8

Анонимен

преди 4 години

Е като не може да се загуби, за какво са нужни 30 апликационни форми??? Да дават по първата и да се свършва... Е да, ама не-от какво ще се храни брюкселския бюрократ?!? Така го н****ха на хората в Европа с този ЕС, че повече няма на къде!!!

7

Анонимен

преди 4 години

Не са 268 млн. евро , а почти 2 милиарда евро ,другари герберунгели!Не лъжете!Друг е въпроса че откраднахте близо 50% от еврофондовете.От къщите за тъщи ,за окрадените магистрали и водните проекти нищо не остана.Напълнихте страната с отпадъците на света , а водата източихте с незаконните си ВЕЦове!Дано се задавите с откраднатото ,*** и алчни продажници!Дано!

6

бай ганю

преди 4 години

а защо не изброи всички подробности за забалежките отправени от комисията?едно е сигурно че не се е харесало нещо свързано със не прозрачност или съмнителни разходи към съмнителни фирми а не е нещо свързано със техническата част

5

До 3

преди 4 години

Дървен философ,лягай си

4

Анонимен

преди 4 години

Елате в най-оникалният исторически парк над Варна и вижте как се строи автентична история. Уникални грънци, грънчарско колело, селфи с Орфей и Спартак, уникална римска баня, Орфей и Спартак, масажи с Орфей и Спиртак, борба на арената с Орфей, уроци по флейта със Спартак и каквото си пожелаете. Всичко е уникално! Другаде няма такова чудо!

3

До 1 и 2

преди 4 години

Не казвай ,,хоп" преди да си скочил .Не се прави на многознаещ!!!Аман от ,,разбирачи"!