36

aaaaaa

преди 4 години

Проблемите в семейство и роднини са когато тръгнат да се делят-ТВ на тебе,котката на мене, кучето 2 дена ти,5 дена при мен и алабаланици. На тази всичко и се диктува от нпо-то, което я е скрило,щото чрез такива "жетви" цица държавата и се издържа за наша сметка от такива се издържа.От писмото на човека ясно се разбра че това е протест срещу закона(сътворен и крепен от такива нпо-та с единствена цел ние данъкоплатците да ги хрантутим, който ще изкара него виновен а тя "жертва".Защото с този закон вместо въпроса да се реши в съда с доказателства сега се решава от нпо-то което не търси никакви до

35

aaaaaa

преди 4 години

айде бе, аз сън на 60 и кусур и никога, никога не съм чула за която и да е съученичка например и за целия ми випуск, колежки и познати някоя да е бита, пребивана и прочие, където не са вървели нещата са се развеждали, искам да знам колко нпо-та издържаме за няколко откачалки които вместо да се разведат стоят и сега след 20г "били тормозни", кой ще стои 20г ако е тормозен питам дори и срещи заплахи. Мъжете стават агресивни когато някоя ги ***,току така никой няма да посяга а и всяка жена си тръгва ако и посегне, той също няма причина да са заедно. Проблемите в семейство и роднини са когато тръ

34

Сиси

преди 4 години

Аз съм лоша!Изневеряеам много!Използвам мъжете за пари!*** съм!И ми харесвА!Когато ме обичат съм особено гадна!Ама си намерих майстора!Още се съвземам!Сега имам нова жертва!

33

Анонимен

преди 4 години

Лъже.Могла е да си тръгне по всяко време.Стояла е, за да му харчи парите.

32

Анонимен

преди 4 години

Абе кой каквото търсил си го е намерил-обаче жалко за съседите!!!!!!!!

31

Анонимен

преди 4 години

Ммного лесно съдите и разпъвате. Само те си знаят какво е. Ако толкова имате пристрастия и я намирате за светица, намерете подслон и издръжка на жената. Има много такива семейства в които шамарите са законът.

30

Анонимен

преди 4 години

Е добре де след като е бил такава добра душа що още като е разбрал преди 15 год че тя му изневерява и не иска са се грижи за детето и не и пука за него и той всичко прави защо просто не си е събрал нещата и не се е махнал?Имал си е къща обзаведена и построена имал си е апартамент обзаведен и готов за живеене.Нещо няма никаква логика в действията му би трябвало да е много разочарован и обиден не да и прави ремонт за хиляди левове и после още един.Нещо май лъже не мислите ли ?

29

Петко

преди 4 години

Лесно е да говориш като не може да се защити умрелия.

28

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 13Апартаментът си е бил неин, той продал своя и ремонтирал нейния.Пред журналистката от Флагман и в писмото до редакцията се представя в ролята на благороден великомъченик и страдалец, което никак не се връзва с реакцията на момчето, за което уж бил сторил всичко да го "отгледа" и "изучи" - под 4всичко" един *** полицай или военен разбира "бой за всичко".

27

беберон

преди 4 години

Дано да гори в ада.

26

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 1А ти не си ли виновен? Какво си хукнал да търсиш под вола теле!Много често бивши полицаи и военни са с дамар в главата - какви ли не психопатии, мания за величие, мания за власт и контрол, все те са правите, целият свят им крив...Да ти се струва познато?

25

Анонимен

преди 4 години

Какъв бивш полицай?! Този *** са го изгонили за 2-3 години служба за некадърност и корупция... ИЗГОНЕН!!! ***!

24

Анонимен

преди 4 години

Не сте прави да я обвинявате нея.Не знаете какви извратени психопати има.Сигурно я е работкал -" аз съм полицай ,в системата съм знам всяка процедура и вратичка ,ще те убия и ще уредя нещата така че да изглежда като самоубийство..Държа те в къщи под ключ ще кажа че си била депресирана алкохоличка или наркоманка с чувство за вина.Колегите ми ще ми повярват на мен а ти ще си мъртва" Е такива ми ти работи.Психопатите могат да бъдат манипулативни и не са способни да изпитват никакви чувства.

23

Анонимен

преди 4 години

Представете си полицая като е на работа как се държи и какви работи прави???? Едното е сигорно че всява омраза а другото би трябвало да е страшно!!!

22

Анонимен

преди 4 години

Едно е ясно.Този не е бил у ред. Дори да е изневерявала, това ли е нормалната реакция?

21

до 11

преди 4 години

Чули са съседите. Още в деня на взрива в едно интервю по телевизията възрастна съседка разказа, че я е биел и я е тормозел години наред. Както каза също, че това е апартамент на жената от баща й, оня се е нанесъл при нея.

20

Pungent Stench

преди 4 години

И двамата са виновни, той, че я е биел, тя, че го е търпяла. Не съчуствам на никой от тях, това си е техния живот, явно им е харесвало. Пия бира, слушам old school death metal и ми се чете само за боку тиквуний, какви са тия драми тука :Д ?

19

Анонимен

преди 4 години

Не и вярваме на него му вярваме

18

Анонимен

преди 4 години

Докато има глупави жени, които да търпят такъв тормоз, ще има и такива ненормалници...

17

Анонимен

преди 4 години

Тая е изневерила на тоя със много като изневерваше си добра ама сега той не бил добър