9

шматка

преди 4 години

Обличайте децата със светли ярки дрехи.Забравете черното

8

???

преди 4 години

Какъв е частта от загиналите пешеходци заради промененият от Валери Симеонов закон, който направи пешеходците съпричинители на катастрофите на пешеходна пътека?

7

Анонимен

преди 4 години

В тази връзка от днес до 31 януари в страната се провежда специализирана полицейска операция, насочена към спазването на правилата за движение по пътищата от пешеходците.............................Хахахаха,пешеходците виновни че са ги блъснали джигити.

6

Анонимен

преди 4 години

Нищо необичайно, когато всеки втори е шофьор, а нацията се състои основно от *** с всякакви видове тапии. Ако целта е да се запази прирастът, то по-добре би било да се ограничи възможността за шофиране. Ако пък целта е цялостен просперитет, трябва да се затегнат критериите в много области, като например прием във ВУЗ-овете. И най-вече да се отстранят катилите от държавните постове. И може би да бъде въведено смъртно наказание, за поука.

5

Анонимен

преди 4 години

Ба баба си има *** бабо не ми трио коментари ите

4

Анонимен

преди 4 години

ако ни обрежат 50% от краката и манеме да сме вече пешаходци, дали ще се увеличи със 100% броят на загиналите еднокраки пешаходци

3

Анонимен

преди 4 години

В някои държави конфискуват телефона докато не платиш глоба. Говоря за пешеходци, говорещи или слушащи музика по телефона докато пресичат кръстовище.

2

Анонимен

преди 4 години

Всеки пешеходец с начелник за по икиндия.

1

Професор Тюхчеф

преди 4 години

Като знам какви са умни кат-аджийте, сигурно като видят челен сблъсък и че около колите има 2-3 тела - пишат ги пешаходци, пък то са пътниците дето се возят без да си поставят колан.