48

Анонимен

преди 4 години

Престъплението, за което мъжът е привлечен в качеството на обвиняем, е наказуемо с лишаване от свобода за срок от две до осем години.

47

Shark

преди 4 години

Като е криминално проявен айде сега обратно в пандиза. Какво ще се чака, да изнасили и убие някое момиче ли! После ще има да говорите пак "Ами ако....".

46

Анонимен

преди 4 години

Щом е криминално проявен ще му пишат още една проява и ще му станат няколко с което ще си заслужи да му викат рецидивист докато не го оправи някои доктор като този които гръмна плъха!

45

Анонимен

преди 4 години

Мене си ме изнасилиха с пари като се представиха за майстори на покриви и ми казаха, че ще свършат работа за малко пари после дойдоха още 4 *** и ми искаха много пари с заплахи и лъжи!Полиция и Прокуратура не направиха нищо освен една преписка и писмо ми пратиха, че нямало престъпление те си искали Аз съм давал.Пиша ви за да знаете и да не се хващате на въдицата като мене да се занимавате с такива.

44

Анонимен

преди 4 години

8 години е по-добре.

43

Извод

преди 4 години

Евроатлантически ценности!

42

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 30А пък аз имам чувството, че на някого тук му е много мъчно за времето, когато правилото е било: "Колкото по-п.р.о.ст и елементарен, толкова по-възхваляван и толериран."хайде, мятай се на самолета за Северна Корея, че току виж и там паднал режимът преди да успееш да му се порадваш.

41

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 42По времето на социализма така ли са квалифицирали опитите за изнасилване?Защото аз слушам разкази за нещо съвсем друго - че е било почти невъзможно да се докаже, че наистина е имало изнасилване, освен в най-най-тежките случаи.

40

Анонимен

преди 4 години

Всеки опит за изнасилване трябва да се разглежда както е било при соца, като опит за умишлено убийство

39

Шопо

преди 4 години

ООоо,оо,о ромалеее

38

Анонимен

преди 4 години

Криминално проявен, неграмотен, работи в сметосъбираща фирма... май няма нужда от повече подробности, за да стане ясно за какво става дума. Пак шайен (извинявам се на истинските наследници на Черния чайник!).

37

Данъкоплатец

преди 4 години

И такива ***, които не плащат данъци, и живеят на наш гръб в затвора и извън него могат да гласуват. Скандално!!!

36

Анонимен

преди 4 години

Нищо няма да направят на този избирател на ГЕРБ, както и на събратята му, избрали г-жа Лъжа за кмет на София. Без тези избиратели от маалите, Фандъкова щеше да види кметския стол през крив макарон.

35

да си беше

преди 4 години

събирал боклукаа не да искаСливи за Сметне е имал човека късмет да се роди женицатогава нямаше да си иска Сливи за Смет

34

Един приятел

преди 4 години

Нямаше да стигне до полиция и съд,,,,,самозащита ама яка!!!

33

Totenkopf

преди 4 години

Отново ще бъде "реабилитиран по право".

32

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТъй като забравих да определя цветовете,аз предлагам:за убийство-черен ако е бял и бял ако е черен,за изнасилване-червен,за грабеж-зелен,за влизане в чужда собственост и кражба-син,за измама-жълт.И представете си този от Галиче ще е като папагал.И чялата маала ще свети,няма да им трябва ток.

31

x

преди 4 години

Оставете гаджето да постъпи с него както реши. Без съд, като мъже.

30

Анонимен

преди 4 години

КАТО Е КРИМИНАЛНО ПРОЯВЕН ЗАЩО НЕ Е В ЗАТВОРА ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ НАЩО ПСЕВДОПРАВОСЪДИЕ

29

Анонимен

преди 4 години

"Най - висококачествените жени"... АБЕ РАПОНЧЕВ АМИ МАЙКA ТИ, ДЕТО ТЕ Е ОТГЛЕДАЛА НО Е РАСНАЛА НА СЕЛО И НЕ Е МНОГО ОБРАЗОВАНА, НИСКОКАЧЕСТВЕНА ЖЕНА ЛИ Е БРЕ!!! По - добре нея да изнасилят отколкото млада студентка ли?Много има да се желае от мисленето на българчетата необразовани все още. За съжаление, имам чувството, че този коментар е на жена...