11

Бусманчанка

преди 4 години

Понеже сме селяни ние от Бусманци и хжрата от Гурубляне, за това Вие столичаните ще седште по 2.3 часа в задръстванията . Понеже ние си отстояваме правата , Вие си ходете по родните села и там си мрънкайте, а там и задръствания няма да имате , Айй приятен Ви ден .

10

Пею певеца

преди 4 години

Как беше песента? Бусманци, Бусманци....

9

шпиц

преди 4 години

тия що не протестираха преди 10 г., сега ли разбраха че нямат канализация? импексова и "независимата" не почиват, не спират с провокациите!

8

Жо

преди 4 години

В БУСМАНЦИ сега плащат по 1,75 лв за кубик вода. След като им направят канализация, ще плащат по 2,76 лв/куб., както плащат в София.Изграждането на канализацията е доста по-сложно и по-трудоемко от водопровод.Канализацията изисква естествен наклон на тръбите и пречиствателна станция преди отпадните води да се изливат в Искъра.За целта ще се наложи отчуждаване на имоти.

7

anon

преди 4 години

Абе то не е нормално и да си продавате земите за 300 000 EUR като няма канализация, но го правите. И като пита купувача защо струва толкова скъпо при положение, че няма дори канализация и казвате "да, но е близо до София".Така че сега ще ви отговоря със същото. Нали е близо до София... Какво ви пука че няма канализация?

6

Мен

преди 4 години

До АнонименЧе то така са всички "столичани " ако махнем радиуса от 100м около лъвов мост.

5

Анонимен

преди 4 години

с. Бусманци не искат ли и Метро и аерогара. Цял живот са живяли без канализация и сега изведнъж станаха Софиянци. Смешници. Всички села в България са така.

4

Анонимен

преди 4 години

А защо не отидат днес да протестират пред събранието ? Нека да благодарят за десетгодишното неведение за проблемите на им . Днес ни омръзна да се хвалят колко наши пари са похарчили да строят и ремонтират , а на лице нищо подобно , даже утре и без вода за пиене ще останат . Все пушилката от печките обсъждат , а най-жизнените необходимости ги замитат и ни говорят за това колко са постигнали и колко са несменяеми и от тях по-загрижени няма . А дали е така и прости ли сме да ги търпим ?

3

Анонимен

преди 4 години

И аз искам но няма, те па си имат външни тоалетни да си одат там, имаше избори тогава да са мислили

2

..

преди 4 години

До АнонименЗа да задаваш такъв въпрос е ясно, че не си живял в "онова" време.Тогава нещата малко по малко се случваха. Вярно, нямаше зор в повечето случаи, но се случваха. Сега малко по малко (вече 30 години) държавата се унищожава.

1

Анонимен

преди 4 години

Бусманци ще не протестираха когато Тошо беше на власт?Нали още тогава са били без канализация?