59

ИЗБОРИ Да,

преди 4 години

Но само с машинно гласуване и образователен ценз за средно образование. Да видим като пропаднат далаверите на ГЕРБ с умрелите и пазаруването на слабограмотни гласове, какви ще са резултатите.

58

Калинки и кундурджии

преди 4 години

Всичко що има някакъв експертен потенциал,умения и възможности е напъдено в чужбина или вече са пенсионери. В България няма партия,която да има подготвени управленски - технократски кадри,а има само калинки. ГЕРБ са същите кундурджии каквото бяха БКП след 09.09.1944г.

57

-

преди 4 години

Не искаме избори, защото са манипулирани!!!Проблема ще се реши силово - но няма друг начин. Хирургия е необходима!

56

ГРОБАР

преди 4 години

Хората не харесват управлението на Тиквата, но пипалата на ШАЙКАТА са плъзнали навсякъде и, само рев0люция може да помогне!

55

Пълен провал

преди 4 години

Не искат да си признаят всичко е потънало в мизерия ,безводие,*** и какво ли не.Само с приказки не става будалкате народа.

54

Анонимен

преди 4 години

Е това ни е робската психика на цялото население -търпиме някакви 240 търтеи които си увеличават заплатите отпуските ,защото са много уморени от ходене по коктейли и хотели докато се срещат с избирателите и ги търпиме а не протестираме ,защото като се заформи протест той остава във въздуха без подкрепа от останалите после излиза гардероба и века аз давам тука 90милиона и протеста се прибира и така до следващия -няма единство в тая държава и затова ще си останем роби

53

българин

преди 4 години

Защо никой не СМЕЕ да каже истината? А само се " обясняват" някакви небивалици? Леле леле платени и хванати в клещи " медии"!-:)

52

Анонимен

преди 4 години

Искат!

51

zastoi

преди 4 години

в последните 10 години хората са демотивирани, липсва гражданско общество или каквато и да е форма на активни движения и искания, обществото като такова е в застой, една полит-групировка контролира всичко от съдебна система до медии, последните са под постоянен политически контрол, изборите са имитация, социологическите агенции открито работят за собствените си партии и оттам има изкривяване на резултатите

50

Шопо

преди 4 години

Да ,бе !!! Не искат !!! Колко ти платиха,бе Първане???

49

Зозо

преди 4 години

До Анонимен......До 43 Зозо "руските *** проекти" - Човеченце нахално и невежо, от тия руски проекти, печалбите на България в бъдеще ще достигнат до 223 млн евро. При положение, че българските пенсионери бедстват......Уахахаааааааа, и с 223 милиона ще вдигнат пенсиите ли??? :)))))))))))))))))))))))))))))))Няма по-прости хора от атако-руските ***:)))))))))))))))))))))))))))))))

48

бай Спиридон

преди 4 години

Аз и жената не харесвам, ама я търпя.

47

Василев

преди 4 години

Напротив, капитализмът нищо не ви е откраднал, защото той го няма никакъв!Вие преминавате от диктатура на пролетарията в диктатура на офшорните банки и корпорации!!! Истинския индустриален капитализъм с пазарна демокрация никога не се е състоял в България!Даже твърдя, че по времето на Живков имахме повече капитализъм, отколкото сега ,и това беше само държавен с индустриализация на примитивно ниво!Капиталът не е лошо нещо и конкуренцията не е лошо нещо , ако ги има!Селяни, вие сте валат!ЦРУ

46

АНТИ

преди 4 години

Политици ни грабят,политици ни грабят,всеки ден, всеки миг,капитализма открадна,капитализма открадна,всичките ни мечти.Капитализма ни пръсна,капитализма ни пръсна,по широкия свят,а ЕС и НАТО,вместо да ни помагат-те ни връщат назад.

45

Анонимен

преди 4 години

До 43 Зозо "руските *** проекти" - Човеченце нахално и невежо, от тия руски проекти, печалбите на България в бъдеще ще достигнат до 223 млн евро. При положение, че българските пенсионери бедстват и половината население в Бг е с много ниски доходи, за нас е от значение всеки долар, който можем да спечелим. Само вие, антибългарите от ултрадясното, сте против и политизирате тия проекти, които имат чист бизнес характер, но няма кой да ви слуша неграмотните брътвежи

44

Ф5

преди 4 години

Холивуд колят психично болните у нас, разпространяват клипчета с истински убийства, внимавайте какво подписвате и най вече какви документи ви фалшифицират и подписи в които сами се признавате за луди и не се разследва как сте умрели, нищо чудно Стефан Данаилов и Мутафова да са били жестоко убити и да са погребали глинени кукли. Случаят с Анита Мейзер е холивудска работа и сцена от досиетата Х 3 и др хорър, Росен Ангелов пък е участвал в продължение на amytiville horror , никаква прошка за сащ !

43

N.N до Василев

преди 4 години

Така е гн.Василев,но това което се случва не е само с България.Нито една стока няма същото качество,както преди 30 години да речем.Нядявам се,че ме разбирате за какво говоря.Със здраве!

42

Зозо

преди 4 години

Вот, мот... тва е. Боко си строи руската тръба с арабски заем 2.2 милиарда. Крепят го руските проксита Атака+НФСБ+ВМРО+Воля. И ще го крепят докато строи руските *** проекти. Сега разиграват сценки с лотарията, Левски ... тинтири-минтири. да видим другата седмица като свърши водата в Перник къв ще го дървят тогава? :))))))))))))))))))))))))

41

Василев

преди 4 години

Ционистките васални провинции като България, нямат никакъв шанс, дори да има избори след избори до дупка!Хората са смачкани и обезверени, защото те вече са напълно зависими , и от друга страна в обществата са разрушени всякакви съпротивителни сили!Смъртоносната хватка на офшорните банки и корпорации извършва перфектен геноцид, създава се впечатлението в хората, че се подобрява живота, като се изсипват повече пари във всичко, а на практика се задълбочават още повече кризите!Селяни???Кортни!ЦРУ

40

Това е положението

преди 4 години

И кьоравите разбраха, че отиквяването е тотално...