8

Анонимен

преди 4 години

Спортни двойки, волна програма.Още едни 30 минути, по време на които руските спортни двойки Евгения Тарасова/Владимир Морозов - 22:19 ч, Дарья Павлюченко/Денис Ходыкин - 22:35 ч, Александра Бойкова/Дмитрий Козловский - 22:43 ч.могат да заемат целия пиедестал и да спечелят златен, сребърен и бронзов медали.

7

Анонимен

преди 4 години

Александра Фейгин зае 18 място в кратката програма се класира за волната програма утре.

6

Анонимен

преди 4 години

Току-що (16:44 ч.) гледах презентацията на Александра Фейгин. Беше достойно като елементи, но има какво да се желае от гледна точка на компонентите и хореографията.

5

Анонимен

преди 4 години

Тъжно ми е за шампионката на Русия, за европейската шампионка, за световната шампионка, за олимпийската шампионка, талантливата, неподражаема, красива скромница Алина Загитова.

4

от 3

преди 4 години

Всичко, което написах по-долу се отнася за общата оценка и за златния медал след кратката програма днес и след волната програма утре. Днес най-голям шанс да получи най-високи оценки има "Ангел"-ът на Альона.Ако не падне.

3

Анонимен

преди 4 години

2, даже лично за себе си не правя прогнози, но ... В никакъв случай не бива да пренебрегваме нежната и интелигентна, но силно-харАктерна Анечка Шчербакова. Контентът на невероятната Сашечка Трусова е с космическа трудност и най-"скъп" като оценки, но ще може ли малката рязаночка да го изпълни без грешка? Като обобщение бих могъл да кажа, че ще победи тази фигуристка, която изпълни чисто програмата си.Желая успех и на трите, но този път ще стискам палци за Сашка Улыбашка.

2

до 1

преди 4 години

Според теб Трусова или Косторная ще спечелят? Тъжмо ми е за Медведева, тотално вече няма да я видим на голямо първенство!

1

рускини - космос

преди 4 години

Поздрави за руснаците Дмитри Алиев и Артур Даниелян, както и за Морис Квителашвили, който тренира в Москва, "Хрустальный", при звездния треньор Этери Тутберидзе.Гледайте Александра Фейгин след малко на сайта на ISU.По-късно днес можем да се насладим на кратките програми на претендентките за пиедестала на победителите: Анна Шчербакова - 17.23 ч, Ална Косторная - 17.30 ч, Александра Трусова - 17.49 ч (българско време), тренират в Москва, "Хрустальный", при звездния треньор Этери Тутберидзе.