7

Който

преди 4 години

Да много са, но един ден може да се наложи човек да спаси света. Китайцитв за разлика от много други народи живеят на гъсто във високи блокове- гета, което е много по добре за природата.

6

Анонимен

преди 4 години

Защо българските медии не публикуват по-информативна информация за вируса ?? Например - съвети за това как да се предпазим, какви са симптомите, какво може да се очаква след като се заразим, как може да противопоставим на болестта, лечима ли е и т.н. ???

5

Анонимен

преди 4 години

Явно от китайската комунистическа партия са решили да намалят населението и този вирус е разработен от тях.

4

Дедо

преди 4 години

26 умерли в 11 МЛН. град е НИЩО.Ама 26 в 100 хиляден вече е катастрофа!И без т'ва имат нужда от намаляване,че са като зайците.И те,и индийците!

3

Дедо

преди 4 години

Тия спокойно могат да изтикат до къде няколко милиона жертви и пак няма да се забележи!

2

Анонимен

преди 4 години

тея китайци не пукат достатъчно бързо с тоя темп ще минат стотици години а те са милиарди, кога ще има зомби апокалипсис?

1

Нещо си траят

преди 4 години

за първата в Китай лаборатория с най-висока степен на биозащита, в която щели да изучават особено опасни патогени - вируси и микроорганизми. Тъкмо в град Ухан. За нея са писали в списание "Нейчър" (Nature) на 22 февруари 2017 г., ако запомних правилно датата от подхвърлянето на един конспиролог в нета. Ти да видиш. Там все пак ваксини ли ще правят или нови вируси? Нещо да не са изтървали? Слочаенос? Не мисла, както би написала някоя кака с надути джуки.