32

Щерю

преди 4 години

Интересно наистина, в тия концлагери са били избити и милиони руснаци, но за анти-русизъм никой и дума не обелва?!!

31

Джо

преди 4 години

Интересно, трагедия ли беше когато предавахте евреи на Гестапо 1939-1941 година? Тогава си бяхте другарчета първи с националсоциалистите!

30

Анонимен

преди 4 години

Чухте ли дрогаре?Вожда ви казва да не злословите срещу евреите и Израел!

29

Да се чудиш

преди 4 години

Евреите никога не са били изгонвани от Русия,а имаше само ограничение в разселването им на изток. То и затова руската революция всъщност беше еврейска. А иначе - Улянов-Бланк,Троцки,Зиновиев-Апфелбаум,Чичерин,Урицки,Кауфмаун,Луначарски-Манделщам,Шпитцсберг,Штейнберг,Фенитгщейн,Ландер,Лури.......Във ВЦИК ,най-висшият орган на властта по него време от 34 членове, 34 са евреи. Човек да се чуди това руски орган на властта ли е,немски ли е.....а то се оказа хазаро-еврейски.

28

Чебурашка

преди 4 години

До Са сополанциИзглежда не си чел руска история. Още от времената на Иван Грозни има погроми срещу евреите и масови покръствания. Който не се е покръства е бил убиван. И е лъжа, руска лъжа, че евреите някога са имали власт в Русия.

27

Са сополанци

преди 4 години

До ЧебурашкаНе Русия не е била винаги антисемитска държава. Русия взема пример от Британия,Испания и Наполеон - те преди са имали проблеми с евреите.Първите две изцяло са ги изгонвали,а Наполеон се опита да ги вкара в правия път и евреите го свалиха. Русия имаше въведена линия на уседналост и нищо повече. Съветска Русия е единствената държава в света в която евреите имаха абсолютно цялата власт,пред която власт американските евреи са сополанци.

26

Рекси

преди 4 години

Тези които реално са помогнали на евреите са поканени .Нека другите си разтягат килими.

25

факт

преди 4 години

Големи погроми и гонения е имало в Испания, Европа и Руската империя. Никой не е симпатизирал на евреите. Сега също никой не ги харесва. Нормално е понеже евреите действат против света и трябва задължително да си получат заслуженото възмездие и отмъщение за убийството на Христос едно време. Ако още малко се побъзикат с Иран ще видим как от Палестина и Светите земи остава една земя безлюдна и изгорена подобно на Мъртво море.

24

Анонимен

преди 4 години

"Путин е убиец, бандит и продукт"Хайде да погледнем ангелчето Маккейн - убиец, войнолюбец, а на всичкото отгоре и ПРЕДАТЕЛ. Та препратката не е особено подходяща.

23

Анонимен

преди 4 години

Дълбока е дирята в световния антисемитизъм оставена от руски политици. В законите съставени от граф Игнатиев и И.Аксаков , евреите са по зле от законите при нацизма.Може би сегашния президент на Русия е имал предвид това.

22

Анонимен

преди 4 години

Като се почне в с Ленин-Владимир Илич Бланк,Троцки-Бронщайн повече от половината от болшевишката партия са евреи(случайност). Сталин като развива параноята си половината ги избива, другите ги изселва

21

Факт

преди 4 години

Чукнете в Гугъл "Еврейска автономна област". Интересно четиво. Намира се на границата с Китай, на река Амур, в Сибир. Какво правят евреи чак там? Питайте Сталин! Толкова за общото минало на руснаци и евреи.

20

Обща трагедия ли!

преди 4 години

Джуджето лъже, защото знаем, че кремълските тирани винаги са подкрепяли палестинските терористи в терористичните им актове срещу богоизбраните синове на Израиля.

19

Анонимен

преди 4 години

Трябва да се гордеем че сме ги спасили. Изродския Отечествен Фронт е създаден от почти 50%( всеки може да го провери) и те от благодарност хвърлят хората по лагерите. И за да може бладарноатта им да е пълна 1991 осъждат България в Страсбург заради имотите им които са иззети от комунистите. Най-гадното и кръвожадно племе! Все пак 666 се среща само в печата на цар Соломон известен на незнаещите като звездата на Давид. Няма случайности

18

Анонимен

преди 4 години

Руснаците обичат да се изкарват жертви, дори там където не са. Имаше една статия, където се описва Путин като новият Хитлер.

17

еййй, аман вече!

преди 4 години

За арменците ми е жал.

16

Анонимен

преди 4 години

Една лъжа като се повтори 100 пъти, става истина.

15

Офф!

преди 4 години

Стига вече с тези евреи! Все едно само те са били убивани през ВСВ.

14

Чебурашка

преди 4 години

До ИстинатаНагълтал си си до козирката с фалшиви руски митове и легенди, особено за ВСВ. Така, че не си никаква истина а фалшифка!

13

Анонимен

преди 4 години

русия си е трагедия сама по себеси