21

Анонимен

преди 4 години

GALKO. S TEZI STARI KOLI I SAMONADEIANI I PIANI CHOFEURI OCHTE PO- ZLE STE STAVA. LUDNALI SA VSICHKI . ISPREVARVAT KATO BESNI BEZ DA MISLIAT ZA FATALNITE POSLEDSTVIA. LOCHOTO E CHE I GENITE SA V TAZI GRUPA? VZEMAT SE ZA SUPER CHOFEURKI.. TOVA E BOLEST ? DA SE POKAGEM PRED DRUGITE ? PO-NEKOGA I DEZA VOZIM I NE NI PUKA. ABE PROSTOTIA. ZA GALOST CHOVEK RAZBIRA AMA KASNO . LOCHOTO E CHE I NEVINNI XORA SI OTIVAT...NAZIATA SE SAMOUBIVA. TREBVA RADARI I VISOKI GLOBI. BEZ PROCHKA NA NIKOI...

20

И понеже

преди 4 години

има много кървави катастрофи - глобите за винетки са по-големи от глобите за каране на червено. Ха ги разбери тези хора - май въобще не им пука за живота на хората.

19

Анонимен

преди 4 години

Отворих статията, за да видя кои ли пък са тия "експерти"? Г-жа Русинова и Настимир Ананиев - и двамата завършили училища за секретарки в чужбина с по-благозвучното наименование "бизнес администрация".Биографиите им са в Гугъл, всеки може да провери.А защо ги титулуват "експерти по пътна безопасност", не е ясно. Ясно е, че са НПО с неясно финансиране.

18

1234

преди 4 години

Ще дам пример в Копенхаген за 2019 има един загинал! Само вчера в софия са двама, като и в двата случая загиналите не са стояли на тротоара образно казано....

17

Анонимен

преди 4 години

Ушев каза че фаровете през деня намаляват жертвите с тридесет процента. Петстин коньовите патрулки с още двадесет и пет процента, и хоп според милю работата е готова. И жалкият му животец минал в нищоправене, далавери, драпане на макарите, рушвети, и пенсията на младини дошла.

16

Берлин

преди 4 години

Ша ви дам една причина - преди да мигрирам, една пародия на околовръстно това на Пловдив край джъмбо влизах в насрещното и си карах там, за да избегна такива дупки и неравности, без маркировка. Липсата на пътища съчетана с манталитета ни = на това което става.

15

Да допълня...

преди 4 години

До Анонимен 4 След като лампите светнаха денонощно , ПТП се повишиха два пъти.

14

Анонимен

преди 4 години

До 10Ъхъ.Няма да гласуваме за ГЕРБ.За твойта партийка ще гласуваме.Преди ГЕРБ не ставаха катастрофи.Само по 1300 бяха загиналите годишно.

13

Аман от женчовци

преди 4 години

Тоя женчо, самопровъзгласил се експерт, който когато беше депутат въведе и лобира за най-големите глупост, защо още го канят по студиата? А и в тоя институт ако са назначили такива като него? И тоя ли пак е на държавна хранилка?

12

HeinrichHimmler

преди 4 години

Това ще е така, докато приоритет на мутрите от ГЕРБ и КАТ е само да снимат и да налагат глоби и да взимат рушвети! Не става само със снимки и глоби и да пълним хазната, трябва и малко акъл и ясно действия за намаляване на жертвите по пътищата! И не на последно място - ужасни пътища , много крадене и ниско качество на изградени нови пътни настилки! Няма как да караш в ужасни условия без риск за здравето си! Гледат само да крадат, а ние да се оправяме на пътя както можем!

11

???

преди 4 години

Лоши пътища, изключително лоша организация на движението и паркирането и пълна липса на контрол на пътя - това са причините за 99% от катастрофите, ранените и загиналите.

10

ivo hristov

преди 4 години

80% ot shoferite sa de bi ili

9

Анонимен

преди 4 години

ВИНОВЕН е Б. Борисов.. Трябва депутатите от от останалите български партии да тръгнат из България и да разказват как Б.Б. краде и у.б.и.в.а Българите, а дава пари на чужди башибозуци в Лагери до ЕЛхово, до Харманли и в СОфия( Враждебна). .Б.Б. давал и български документи на араби да гласуват за него на избори. Та ако има избори, НИКОЙ да НЕ гласува за партията на Б.Б. е по- голям ПРЕДАТЕЛ и от поп Кръстьо и Стефан Стамболов. Онези ги у.б.и.х.а. А тоя ??

8

Анонимен

преди 4 години

ГРОБ е ОПГ!

7

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Не може да бъде !ГЕРБ увеличаваха на няколко пъти глобите и наказанията за шофьорите като твърдяха, че това е рецептата за намаляване на жертвите на пътя. Да, ама не !Те ГЕРБ навремето така лъжеха, че като започнем да си регистрираме СИМ картите на телефоните и ще спрат телефонните измами ...

6

Анонимен

преди 4 години

Важното е, че намериха работа на Малина Крумова. Какво значение имат някакви си 700-800 човешки живота?!

5

недоумяващ

преди 4 години

Не само, че светеха, ами двама жандармеристи и един полицай от Стамболийски ме издебнаха, не повече от час след като ми е изгоряла крушката на фара, за да си изпълнят дълга като ме глобят.

4

Анонимен

преди 4 години

Чист български берекет и сполука! Бог да прости загиналите!

3

Анонимен

преди 4 години

Важното е, че ламбите светеха...денонощно!

2

Анонимен

преди 4 години

За сметка на това си имаме чисто нова сгенция за безопасност на движението, начело с калинка. Имат си и щат и сграда и бюджет (милионен) и автомобили... Да живее ефектовното управление на БКП другари!!!