4

Анонимен

преди 4 години

Имат вкус на тиква.

3

Анонимен

преди 4 години

Опитвах,не ми хареса,предпочитам обикновените картофи.

2

ПорЦелан

преди 4 години

Бях командировка в Израел, в хотела се изтърсиха два автобуса с италианци облечени в раса и изядоха всичко в ресторанта, беше останало само пиле с батати. Поръчах си една порция и получих киселини и ми беше гадно цяла нощ. След това два-три пъти съм се пробвал, последно наскоро в мол Сердика ядох в някакъв ресторант чипс от сладки картофи с моцарела или пармезан и пак ми стана гадно. Явно не са за всеки.

1

Gogo

преди 4 години

Много добре стават печени на фурна. Сладки са като тиква. Трябват им около 30 Мин на 210-220 градуса и стават чудесни...