23

Минувач

преди 4 години

Новите жилища в София бият 11 пъти прираста на населениетоОтивай на google и чети..Aверите строители на Боко те вземат съвсем за крeтенПравят в момента 300% печалба. Обаче проблема е че скоро ще има свръхпредлагане

22

Анонимен

преди 4 години

На Никола Вапцаров до корта на Малееви вечер светят само по 2 апартамента във всяко от блокчетата.

21

по-добре къща

преди 4 години

В Полша една редова къща е по-евтина от апартамент в същия квартал. У нас е обратното и освен това няма много редови къщи, които би трябвало да са за средната класа. Писнало ми е да живея в апартамент, хем сме само 4 етажа!

20

Професор Тюхчеф

преди 4 години

Имам една къща в сравнително спокоен град , за сега за апартамент не мисля.

19

Анонимен

преди 4 години

Важно е да е противоземетръсно и яко пък цената няма значение така и така ще се изплаща два живота

18

Анонимен

преди 4 години

Някои има ли данни колко са се родили през 1985, през 1995, през 2005 и през 2015 . Как така, колкото по-малко са се родили толкова повече купуват? Дали след 30 години ще сме повече от сега, включително и за София питам.

17

Анонимен

преди 4 години

Има младежи, които се хващат на въдицата, без да мислят дали на 60 ще са спосони да плащат и дали на тази възраст ще имат работа, или робовладелецът ще реши, че са бавни и ненужни.

16

Анонимен

преди 4 години

Взимаш на 35, кредита е 30 години и до 65 те е страх и един месец да останете без работа и двамата в семейството. Как няма да си послушен работник, как ще посмееш да помислиш за друго освен за "сигурната" работа и "сигурната" заплата и се заблуждаваш, че 60-те квадрата, които изплащаш цял живот са най-голямото ти постижение.

15

Анонимен

преди 4 години

Копувай народе не останаха имоти.

14

Асана

преди 4 години

Опааааа,Провокация!!! Никой няма да се върне и в кo,чинaн,тa. , И в държавата..... всъщност и двете нямат разлика.....

13

До 13

преди 4 години

Казваш, че е най-добре да натовариш наследниците си с непосилен заем, примерно синът си.....

12

Анонимен

преди 4 години

Изстискване на сиромашката пот е цялата работа.Човек като види че не може вече,по-добре да си сложи въжето вместо да тръгва с заеми на стари години.А ний добрият вариант е да вемезеш по голям заем и да го ,,издухаш'' и после да си сложиш въжето.Така ще е най добре.

11

Анонимен

преди 4 години

Когато купуваш имот със заем от банката, си правиш сметката да изплатиш заема докато работиш. Пенсионер с пенсията си заем не може да плаща. Затова имотите се купуват предимно от хора до 35-40 годишна възраст.

10

Спаси Сф, ела

преди 4 години

Не е странна статията. София е друга България.

9

ТЪРСЯТ ШАРАНИ

преди 4 години

САМО ТАКИВА МОГАТ ДА ИЗЛЪЖАТ АЛЧНИТЕ БРОКЕРИ МЛАДИ И ЗЕЛЕНИ И ГЛУПАВИ !!! ДА СЕ ЗАРОБЯТ С КРЕДИТИ ПО 30- 40 Г. !!!

8

Що за мислене?

преди 4 години

Да дам за жилище един чувал пари и да се доверя на непознат дизайнер с незнайни способности да ми подбира обзавеждане?!Това е мода, сляпо следвана от не много умни хора.Същият тип хора не могат да ти отговорят на въпроса защо сливат кухнята с хола в случаите, при които се купуват голям апартамент? Това се прави само тогава, когато си принуден да побереш много функции в рамките на минимална квадратура. Ама кой да си зададе въпроса "Защо?" Питат се само "Какво?", какво е модерно и как е у съседа

7

Анонимен

преди 4 години

Long live Bulgaria на три магистрали и на шест морета!

6

Анонимен

преди 4 години

мухобойкови лъжи !!!

5

Анонимен

преди 4 години

Леле, колко агитация за купуване на жилище (в София), чак е плашещо. Статии по няколко на ден, билбордове... Така беше и през 96-та с банките и пирамидите. Някои банки имат яко активи в имоти май. Лошо. Но пропагандата повече плаши, отколкото мотивира.

4

бл.134 в Зап. парк

преди 4 години

България , на 6 морета .Българската *** е най - стара в Европа .