20

Поздрави!

преди 4 години

Важното е, че Цска не съществува след 9.9.2016 г. !!!

19

Анонимен

преди 4 години

До ПолуиидиотYou are genius .

18

Полуиидиот

преди 4 години

Полуидиоот човек припознал Литекс + Етрополе за Цска,(който фалира на 9.09.2016г.), въпреки категоричното и окончателно становище на УЕФА, че ЦСКА-София е съвсем нов клуб без титли и история.

17

Аз знам

преди 4 години

значи, уевски може да съществува, а ЦСКА - не ??? итро, НО .......

16

Анонимен

преди 4 години

Нищо де, няма какво да ги мислим. Ще си припознаят и те някой отбор по примера на тирето

15

Край

преди 4 години

Едноокия в царството на слепите.Мислех че това е най-силния футболист на най-слабия Левски. Обаче сбърках. От тогава Левски стана още по-слаб.

14

Поздрави!

преди 4 години

Важното е, че Цска не съществува след 9.9.2016 г. !!!

13

Анонимен

преди 4 години

Я успял е да '' върже '' няколко изречения !!!!!!

12

Анонимен

преди 4 години

Да ви имам "легендите".

11

Анонимен

преди 4 години

Тоя жалкия отбор не си знае борчовете. Оня наглия и той вика, ако държавата му спре препирането на парите - щял дя спре финансирането. Нагла работа ... На всички им е ясно в какво състояние нарочно докараха и малкото футболни отбора които имахме, всички са и наясно за какво се използнат - пране на пари/параван. Това се вижда и одобрява от държавата ... опс вожда асфалт паша.

10

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Ционисткият проект наречен с иначе уж патриотичното име ГЕРБ, има за цел да обезбългари България.Левски и ЦСКА са емблемите на българския футбол.Левски и ЦСКА имат голяма фенска маса, която е патриотично и националистично настроена.Затова двата клуба трябва да бъдат унищожени или поне обезличени.С ЦСКА това вече беше направено.Сега пробват същото с Левски.Разбира се унищожението на националистичните Левски и ЦСКА е съпроводено с налаганато на мултикултурният проект "Лудогорец" ....

9

Анонимен

преди 4 години

Такива резили не са се виждали до сега по белият свят.Добре че съм им дал ,,свободно'' на всички манипулатори. Ха Ха ,Гонзо.Никога няма да забравя когато през 2002/3 играеше за някакъв френски отбор,и Гонзо беше казал на тренера ,,Еййй левак,знаеш ли какви коли карам в София? А знайш ли в какви къщи живея,а? А ти ще ме оставяш в резервите ли бе? И тренера му беше казал ..Мосю, избери си сам.или Б група,или си отивай там от където си дошъл.''.Таз новина тогава нямаше отзив в България.но е истина

8

Булгар 2

преди 4 години

Най добре да ги ЗАКРИЯТ тия башибозушки фирми. Думата- ""фенове"" са я измислили -СОбственците на футболни фирми. С тая дума, собствениците наричат- Зрителите, които ходят да гледат цирковите им номера на стадиона... Тия ползват зрителите като някакви ***- Наркомани, да ПЛАШАТ с викове, играчите от другите футболни фирми и да взимат пари от Наградни Фондове. Затова и преди години, пускаха зрители, без пари.

7

Булгар

преди 4 години

Левски и ЦСКА са просто фирми за ритане на топка- футбол( като цирка, театъра ).. А сега вече, собствениците на Левски са ПРЕДАТЕЛИ като поп Кръстьо, щото дават пари и РАБОТА на чужди башибозуци- не.г.р.и.. Н.е.г.р.ите от Бразилия са АЛчни Африкански маймуни, отишли в Бразилия да откраднат парите и работата на някой, но идват в България да крадат още повече. Ако Георги Иванов играеше сега футбол, сигурно нямаше да може да си намери работа в Левски, щото Васил Божков дава пари на н.е.г.р.и.

6

ШибиРиби

преди 4 години

Многу ум има в на Гонзу чирепахата ум и разум

5

ЦСКАр

преди 4 години

ооо това което напрваиха с ЦСКАто не го пожелавам дори и най-големият враг Левски

4

Цска умря

преди 4 години

По повод сформираното селско тимче от Етрополе и Ловеч, откраднало името на вечния съперник Цска, НИЕ ФЕНОВЕТЕ НА ВЕЛИКИЯ ЛЕВСКИ РЕШИХМЕ СЛЕДНОТО: Поради фалита на Цска на 09.09.2016г. вече не съществува ВЕЧНОТО ДЕРБИ! А то завърши окончателно с 188 мача, от тях 78 победи за ЛЕВСКИ, 47 равенства и 63 загуби при голова разлика 268-251 в полза на ЛЕВСКИ!!!!! Единственото нещо, което не може да се промени на този свят са фактите, а те са трагични за покойния Цска.

3

:)

преди 4 години

Най-голямата инвестиция на Левски е Николета.

2

Sichtpunkt

преди 4 години

Най - малкото което може да последва е съдбата на ЦСКА,най - лошото е да не припознаят някой клуб и да почнат от в окръжна като Локо Сф. В момента единственият подходящ клуб е Миньоро.Никой няма да покрие дълговете им само заради сините фланелки. Всеки търси изгодата и това е съвсем нормално.

1

Анонимен

преди 4 години

Тия сини наглеци, са изяли милиони на данъкоплатците. Корупцията и олигархията са неразривно свързани със сините Селяци! Безсрамници!