11

Анонимен

преди 4 години

На тротинетките мястото им е в парка и то на отделни алеи. Тротинетките нямат място нито на тротоарите, нито по улиците. Нищо не пише и за захвърлянето на тротинетките по тротоарите, обикновено така, че да пречат най-много на пешеходците и да пребиват слепите хора.

10

Кони

преди 4 години

Доста повърхностно мислене. Вместо да насърчат този еко транспорт, те го спират. Защ8 ли ? Защото никой няма да слезе на шосето с тротонетка. Защото шоферите са ...невнимателни. А и вдясно е пълно с пропадания и шахти под нивото на пътя дори и на чисто новите улици. Строители некадърници.

9

Евала на Евала

преди 4 години

Напълно споделям, защото освен глобите, ние с двуколесните сме наказани да дишаме дима на таралясниците докато караме. Каската не помага особено! НЯМА държава по света, която да нехае какви коли се внасят. Даже в Турция не можеш да внесеш таралясник!!

8

Евала

преди 4 години

За тротинетките забрани забрани, ограничения, глоби...А за стотиците хиляди дизелови таралясници които ежедневно тровят въздуха - пак нито дума. Едно голямо нищо.

7

Питащ

преди 4 години

Никъде в статията не прочетох, че щели да отменят току-що приетото задължение за колани в автобусите... Тогава за какво е това подзаглавие?

6

Анонимчо

преди 4 години

А за какво ги пуснаха въобще. Ние нито велоалеи имаме, нито е безопасно да се кара плътно в дясно...освен ако не искате да се пребиете в някоя шахта...

5

Анонимен

преди 4 години

алей - хокей на алея?!?! *** запали си дипломата, ти дори да пишеш правилно не можеш. "и" с ударание не се отбелязва с й на български, не знам ти къде си го учила.

4

Анонимен

преди 4 години

Депутатите се занимават с глупости, в общи линии.

3

Анонимен

преди 4 години

Кой е този Алей? Вероятно братчед на римския император Батерий.

2

Незнайко

преди 4 години

Алей! :)

1

Бай х

преди 4 години

Забрани, забрани, забрани...... тия така ли разбират управлението....