44

Анонимен

преди 4 години

Така става когато на ватман му се допикае на последна спирка! Бог да прости момчето!

43

?? Хм!

преди 4 години

До Бахуро - И едните и другите баклуци трябва да бъдат почистени.То, това е тръгнало полека-лека, но чудно е какво ще остане след почистването!

42

иво

преди 4 години

До българинне е точно прав, има чупка, точно срещу сграда 1 на търговски център европа, но все пак е странно

41

Иван

преди 4 години

Що народ измря по света и у нас от тия проклети социални мрежи и селфита.Съсипаха ги тия комуникации.

40

българин

преди 4 години

Странна ми е тази катастрофа! Там е прав участък и видимоста е нормална.И как аджеба 4 трамвая ще се ударят един в друг? Освен 2 та да са спрели на малка дистанция до 1 вия.И четвъртия да е натресъл 3 те с висока скорост спирайки в послеедният момент виждайки трамвая! Те идвайки от депото 20 ските.Карат яко до Кауфланд,сякаш са на състезание по някога! Жалко за детето! Железата се оправят,!

39

Анонимен

преди 4 години

За мен най-странното е, че момчето е ударено между втория и третия трамвай, а не между първия и втория, както би се случило ако е слязъл и е тръгнал да пресича зад трамвая, залисан в телефона. Нещо не се връзва изобщо тук. Мир на душата му!

38

Анонимен

преди 4 години

Нещо не се връзва тук. Момчето слиза от трамвая през вратата. Вратите на трамвая са отстрани, а не отзад. Как момчето се оказва между трамваите, които са един след друг?

37

Грую

преди 4 години

Четиримата да не са бързали за каре белот? :(

36

Бахуро

преди 4 години

Резултата от толкова години комунизъм и герберастия. И едните и другите баклуци трябва да бъдат почистени.

35

Анонимен

преди 4 години

Щом верижни катастрофи с трамваи вече стават, а и жертви има извода е само един - материала тотално се е скапал!!! Най-готиното обаче е, че никога няма да го разбере, защото когато си ***, си *** за цял живот!!!

34

ШибиРиби

преди 4 години

Една леко приветлива софийска утрин изпълнена с радост и псувни

33

дееей

преди 4 години

До АнонименА ти пробва ли? "Неспазване на дистанция е вероятната причина за сблъсъка между трамваите"За спазване на дистанция се говори само между движещи се обекти ! Ако едните са били спрели , а другия се е натресъл отзад за какво неспазване на дистанция говорим! Това исках да кажа , че статията е написана некадърно!

32

...

преди 4 години

Винаги спирам на пешеходци, но има такива, които са като камикадзета. Даже не поглеждат, а минават като на парад. Ами колата (да не говорим за трамвай), колкото и бавно да се движи, колкото и да внимава управляващия си има определен спирачен път. Ама слушалките сложени, погледът забит в телефона и нищо и никой не съществува наоколо. Жалко за момчето, но... аз на зелен светофар хвърлям вече по едно око, че и там не се знае

31

Анонимен

преди 4 години

За съжаление съм свидетел как водачи от градския транспорт, не само надуват чалга, пушат, ами и масово си говорят и най- бруталното чатят по мобилните устройства ! Водача, който се е натресал и съответно прочинил трагедията какаво е гледал....сещайте се сами...

30

ясно

преди 4 години

от заглавието разбирам, че момчето е виновното!!

29

Анонимен

преди 4 години

На спирката ли е премазано момчето, или на релсовия път?

28

Анонимен

преди 4 години

Българина постоянно подценява правилата във всяко едно отношение, независимо къде. Жалко за момчето.

27

Анонимен

преди 4 години

До дееейНищо не разбрах..... Първия трамвай дерайлирал и после три трамваяа пробва ли да прочетеш още веднъж какво пише в статията?

26

Продуцент

преди 4 години

Той па' добре, че само е чател, а не си е правил и селфита.

25

Анонимен

преди 4 години

Този народ съвсем е полудял. Колите карат като на магистрала. Пешеходците вървят сякаш са в пусто голо поле. Нито се спазват правилата за движение, нито се пази собствената безопасност. Кукувица ни е изпила ума.