18

Анонимен

преди 4 години

Ами те покрай здравната каса се поунесоха и точат всичко наред ей така по навик, без да искат. Професионално заболяване .

17

Анонимен

преди 4 години

Е и какво толкова е направила.На починалият вече пари не му трябват.

16

Психодиспансер

преди 4 години

До expertДа разбирам ли, че одобрявате транзакцията ? Као експерт, как ще наречете влизането в '' парични отношения'' със зависим в здравно и нтелектуално безпомощен човек, който зависи на всичкото отгоре от заемо получателя си ?

15

expert

преди 4 години

Абе момента на престъплението , когато жената е теглила парите, ЯВНО мъжа не е бил още умрял!!! т.е. това че постфактум са установили липсата на парите , НЕ ОЗНАЧАВА че тази жена ги е откраднала от мъртвец!!! Допълнително, ВЕРОЯТНО ЖЕНАТА е права защото ЖИВИЯ тогава собственик на картата е носил отговорност за съхранението и....в комбинация с достъпа до пин кода много ми прилича на доброволна услуга!!!! НЯМА МАРОДЕРСТВО защто датата на теглене мъжа е бил жив!

14

Анонимен

преди 4 години

Много от разследващите полицаи вярват само ,когато си плащат на ръка на лекарите за медицински манипулации и дейности и същите под каква наказателна отговорност ще бъдат могат да подведени???

13

Анонимен

преди 4 години

Обикновено ако им се размине,отново се повтаря престъплението,трябва да има наказание задължително,дори уволнение от работа!

12

Психодиспансер

преди 4 години

Ако беше война, щеше да се нарича мародерство. По време на мир е още по- тежко престъпление !

11

Анонимен

преди 4 години

От 30 години хората нямат вяра на разследващите полицаи, особено за случаи в болнично заведение!

10

Анонимен

преди 4 години

До ТанерНе е задължително да го казал,а е може би написан някъде,например в портфейла

9

Танер

преди 4 години

Кой и е казал пин кода ?

8

Анонимен

преди 4 години

До къде стигнахме,потресаващо!И направете заплатите им държавни в болниците,а не едни хора да взимат по 50 000 или 200 000 месечна заплата,а други по 700 лева заплата!

7

Анонимен

преди 4 години

За да изтегли пари сестрата е знаела Пин кода на дядото. За да му знае кода той явно е даден от пациента, от тук нататък вариантите са много, кой на кого е давал пари и т.н. Единствено ако сестрата е теглила пари след смъртта на пациента може да бъде съдена за кражба.

6

Анонимен

преди 4 години

Особено важна новина е да се създават условия за упражняване в живота наотрицателни чувства на огорчение и отчаяние към медицинските сестри ,които съществуват само от заплатите си ,които получават по трудов договор.

5

Опс

преди 4 години

Ето защо никога няма да се оправи тази държава. Всеки престъпник се оправдава с по-големите като него. Подрастващите виждат, че кражбите не се наказват подобаващо - за малки кражби няма наказание, за големите адвокати дал Господ.

4

Анонимен

преди 4 години

Вече не са му били нужни...

3

Анонимен

преди 4 години

Интересно, колко много защитници има на въпросната крадла. Ето това е истинско падение, кражбата си е кражба, особенно от възрастен човек, който бере душа. Жалка история, за жалост с много поддръжници и последователи. Такива бедни душици, винаги ще си останат бедни и духом и материално.

2

Ф.С.В.

преди 4 години

Това е едно от ПАДЕНИЯТА на нашата Здравна Система -едни бедни жени гледат да станат по богати и да живеят по охолно -виждайки нахални арогантни доктори правещи хиляди левове-и от пациенти с операции (къде успешни къде не) и от фармацевтични компании за да рекламират нещо-и от погребални агенции -насочващи близките на покойника и от източване на скъпи лекарства отЗдравна Каса в полза на частната клиника -В Бг Съдът най много са делата по лекарски грешки-Уви вещи лица за дело(доктор) няма желаещи

1

Професор Тюхчеф

преди 4 години

какво е виновна жената, цял ден праща пациентите да отидат до даден кабинет , където да се отчетат на бялата мафия и е решила и тя да опита , но както винаги "бушончето" което гори е на най-ниско ниво, а колегите й лекари продължават да прибират едни пари от клиенти - пардон , пациенти исках да кажа.