17

Анонимен

преди 4 години

Когато прохождаше този бизнес 2014 оборота е бил 5 милиона и тогава не е имало защо да го рънчат ама сега е 300 милиона!Щом е разработен дай да го вземем

16

Анонимен

преди 4 години

Божкав толкова се разтревожи, че обяви на комисията по хазарта: "Непротивоконституционствувателствувайте!"

15

Анонимен

преди 4 години

пичуе, забранете хазарта ве, до нищо добро не води освен до пълни джобове за собствениците и по-празни за обикновените хора

14

Анонимен

преди 4 години

значи последният обикновен данъкопратец му измислят всякакви данъци и такси. тоя Божков го оставили с наредба да печели от хазарт.а не могат да намалят ДДС на хряба и млякото...не знаел... кой Горанов или Менда...хайде бе..

13

НЕ !

преди 4 години

Никога ! ! !

12

Анонимен

преди 4 години

Каква страна заемате изобщо ,когато се цели заграбване на работеш бизнес .Днес е хазарта ,утре какво ще бъде или по точно на кого ще се отнеме бизнеса За всички други бих се съгласил, ама работата е, че Божков не е просто работещ бизнес, а върла далавера, която само развъжда престъпност и корупция.

11

Анонимен

преди 4 години

До 9Депутатите, министрите и други забравят, че няма да са вечно такива ...

10

М

преди 4 години

Данък хазарт беше 4% по-едно време. *** Божков далаверите са много и всякакви. Родата му върти половината казина в страната, нлагодарене на него има само един букмейкър в страната, също така благодарение на него, няма български онлайн хазарт (не, българите продължават да залагат, просто едни десетки и стотици милиони такси не влизат в НАШАТА хазна).Сега го е яд, защото обичайния номер с многото подкупи и заплахи не минава, а няма как, да взриви асансьор, както с на Жоро Главата баща му.

9

Анонимен

преди 4 години

Га ядоха кифтетата всичко беше наред,като спря кранчето закона трябвало да променят. На всеки 3 месеца промяна на закон......да не останат дупетатите ни без странични доходи,лобирайки за този или онзи.Войната Недялков vs Божков мина на политическо ниво.

8

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

КВО СТАНА С КЪЩИТЕ ЗА ТЪЩИ АМИ ПАРИТЕ ЗА ЗЕМЕДЕЛИЕ С ТЕЗИ ПАРИ ЗА НЕГО ТРЯБВА ДА ИЗХРАНВАМЕ ПОЛОВИНАТА СВЯТ АМИ ЗДРАВЕОПОЗВАНЕТО С ТЕЗИ МИЛЯРДИ ТРЯБВА ДА СМЕ НАЙ ЗДРАВАТА НАЦИЯ ПАТРИОТО-МАФИОТИ +ГЕРБ+ЧЕРВЕНАТА БАБИЧКА+АЛКОХОЛИКА ДОГАН НАРОДА ПОСАРАН

7

.!.

преди 4 години

Значи да зема да попитам колко спортни зали са се построили в България с парите от хазарта в последните 30г. !? Мисля, че или са нула или малко под нулата! Нещо намирисва тука! Нещо не е така като се пише в таз баш статия!!!

6

Дръндер

преди 4 години

До Г.ИвановИ то така го оправи шума, че туризма се мъчи! Този постоянно му хрумват "гениални" идеи как да съсипе нещо, което си работи!

5

Анонимен

преди 4 години

В Испания законът за хазарта не е пипан от 80-те години, там всички лотарии са държавни, парите прибира държавата и тя ги разпределя, има и друга лотария която е към инвалидите и за разпространението и се ангажират само инвалиди, парите от тази лотария са само за сектор "инвалиди" и това е и благородно и хуманно ! В България този вид хазард е зает от бандити и измамници с ниска степен на интелигентност ! От какъв стана Божков толкова богат и как ?

4

Д

преди 4 години

Лакеите на хазартната мафия се включват в пропагандната защита.

3

Г.Иванов

преди 4 години

Каква страна заемате изобщо ,когато се цели заграбване на работеш бизнес .Днес е хазарта ,утре какво ще бъде или по точно на кого ще се отнеме бизнеса Ако държавата иска бизнес с хазарт има най големия ресурс да си направи такъв ,печатат си лотарии и пазара ще покаже дали на народа му харесва или не Най лесно е да вземеш нещо на готово при това под прикритието на държавата Що се касае до Валери Симеонов ,той оправи шума по мореските курорти ,,оправи и мигрнатите гласуващи в БГ ,талант невиждан

2

sc

преди 4 години

Парите ще се ползват за крадене. Спортни зали и сега имаме.

1

Анонимен

преди 4 години

Ще въртят, ще сучат и пак няма да има виновни. Никой не задава въпроса защо е приет такъв закон и защо всички са спали начело с Горанов.