297

да

преди 4 години

Да , точно така беше , в миналото неудобните бяха въдворени в психиатрии , изтезавани за незначителни прояви, за несъгласие с режима или опит да отидат в чужбина и още ..... , за което и моето братче си отиде без време -мразя ги.

296

Доктор

преди 4 години

Щом тази Лидия е още жива - сега е на 80 г. , значи не са били толкова ужасни опитите на Менгеле. Виж , опитите на българските комунисти -доктори бяха ужасни - затриха стотици хиляди съдби и животи за половин век , както и цялата държава !

295

Доктор

преди 4 години

Този доктор с нищо не се различава от комунистите - комунистите си правеха същите опити легално в България половин век , ние сега ревем за едно докторче! Докторите-комунисти-партийни секретари затриха стотици хиляди българи за половин век !

294

Анонимен

преди 4 години

Той човека искал да ги ваксинира, те взели, че умряли... Тц, Тц, Тц, *** антиваксъри!

293

констататор

преди 4 години

Менгеле е евреин!

292

юбералес

преди 4 години

Лекарствата в резултат от опитите с близнаци, спасиха милиони животи след войната и продължават да спасяват животи и до днес. ''Ангелът на смъртта'' се превръща в ''ангел на живота''

291

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАко аз знам, че някой си е избил семейството ми и е жив след войната....бих го намерил и на Луната. После го отвличам, одитам го жив и го разфасовам като коледно прасе. Ще си направя кюфтета и вкусни пържолки от него. Останалото във фризера. Ще го ям бавно, само по празници. Може да си изсуша и суджуче.Силен си ,ама само на приказки,***! Такива мижитурки като теб,при опасност ,гледат в земята и се правят на разсеяни!

290

НС

преди 4 години

Няма по долни убийци и *** от комунистите. Тези режими основно са избивали собственият си народ. Според статистиката площ и глава от населението. Изверга пол пот е на първо място, неотлъчно следван от мао и онова грузинско недоразомение на природата, няма да му споменавам и името дори. УБИЙ КОМУНИСТ СПАСИ ДЕТЕ!

289

до 301

преди 4 години

Интелигенцията беще затрита от 1920 до 1944 година. Факт.

288

Анонимен

преди 4 години

Следейки активността на кривоносите лъжци по форума неволно се питам ... след като ръцете ви са омазани в кръвта на милиони бели хора, след като сътворихте 2 световни войни, след като мразите всеки, който ви разкрие лъжите, след като фалшифицирате историята, след като извършвате и в момента геноцид чрез пропаганда... какво още искате? Ако смятате, че ще ви простя избиването на мои родини през Голодомора в Украйна, не си го и представяйте. Прошка за вас няма да има...

287

Анонимен

преди 4 години

Уеуе нази - пайте се!

286

Анонимен

преди 4 години

Трябва да се изучава и да се помни!

285

Анонимен

преди 4 години

Нали виждате оценките на изказването ми.Те не го разбират, но ме мразят.В България от край време мразят различните и спецялно тия "дето се правят на много умни".Таквиз - при Тангра!Затуй българите останаха таквиз.

284

Анонимен

преди 4 години

Голямото престъпление на комунистите е че затриха интелигенцията и дадоха смелост на простия пролетарият да се изказва по всички въпроси.Резултатът виждате тук.За изказвания по сложни въпроси трябват:1. Факти с оценима достоверност.2. Образование как се анализират факти.3. Образование как се синтезират изводи.4. Оценка каква е достоверноста на тези изводи.А тук някой се изцепи : Планината родила камила!Всички последвали постове не допринсят за обекта, но ясно описват субекта.

283

Анонимен

преди 4 години

Много ясно, че ще си дадат белезницата на Дойче бан, няма да ги дадат на руснаците. Нали руснаците купуват немски локомотиви, а не обратното.

282

Хан Крум

преди 4 години

Да ама и комунистите учиха по неговите учебници и изследвания. А Ленин, Сталин и Мао дето са комунисти колко милиона избиха? И тримата избиха или умориха от глад по 30 милиона и то в мирно време.Ами нашите *** след девети септември дето избиха 300 000 души без съд и присъди? Те какви са - не са ли изверги?Аре стига с тези двойни стандарти. д-р Менгеле поне е оставил нещо за науката.

281

Топ човекоубици

преди 4 години

1Мао комунист 2 Сталин комунист 3 Пол Пот комунист 4 Хитлер Социалист

280

Анонимен

преди 4 години

язък че е умрял можеше да понареже всички червени *** та да има някаква полза от тия жалки човешки отп,,адаци

279

Jooo

преди 4 години

Чак пък изверг ...

278

Hellios

преди 4 години

Менгеле си е един убиец и мъчител на безпомощните клетници в Аушвиц, и напълно си е заслужил презрението на историята.Хитлер е убиец и мъчител на народите в Европа. чийто болен мозък е върнал континента със 100 години назад.След себе си оставя само разруха, неизмерима човешка мъка и хаос.И всеки който възхвалява тези безспорни *** е ***!