19

Anonimna

преди 4 години

До АнонименТоя да не го коментирам как ме върна с бебе 9 месечно с над 41 градуса темперетура обезводнно, не яде , защото било нормално и варицела така се карала....Добре че впоследствие бърза помощ ме закараха там и ми казаха какво точно да им кажа за да ме настанят.Слава богу, че ги послушах....и слава богу че там има и други лекари.....и я закрепиха .А и да спомена ли как рекламираше частната си практика - агресивно....вместо да прегледа бе

18

Анонимен

преди 4 години

Прдставяте ли си какво ще стане, когато ледниците се стопят? А това идва с бързи темпове! Ще ни връхлетят такива праисторически вируси и бактерии и кой знае още какво, че тоя коронавирус ще ни се стори като хрема. Тогава накъде ще се бяга?

17

Анонимен

преди 4 години

Вирусът не не е създаван в лаборатория, сигурен е доц. Мангъров. Това са вируси, които не са НАПРАВЕНИ да живеят сред човешката популация. Как да не ти забие чипът - хем са направени, хем не са направени! Аман от експерти!

16

Анонимен

преди 4 години

Умрели са между 10 и 12 човека. Но не е ясно колко

15

Анонимен

преди 4 години

Нелогично е да се появи напълно смъртоносен вирус, който да избие всичко. Защо да убива домакина, в който се развива? Някак си би вървял против себе си и природата.

14

Анонимен

преди 4 години

Работя в момента с един китаец и той от тяхните си новини казва, че вируса се е прехвърлил от папане на диво животно. Някаква снимка има там и казва това животно даже не го знам какво е. Така че там всичко се яде, което по своему не проблем, а проблема е, че не се обработва термично да се избият гадостите вътре. Та и затова оттам и всичките птичи, свински и тем подобни странни вируси се пръкват.

13

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 11--------------------------------Oт тези,които са болни,половината са здрави ама решили да си починат покрай действително болните.Така беше и по наше време преди много години.

12

Ф.С.В.

преди 4 години

Природата рано или късно -ще се прочисти от човечеството- най големият вирус на Планетата е --човека! Ще се появи някой заешки или кокоши грип (или птичи-все тая) и ще ни натръшка всички _не напрано такъв агресивен смъртоносен вирус се появява в най населената държава- с над 2,5 милиарда население !! С глобалната мобилност от хиляди самолети на ден -летящи навсякъде-- то до 3 дни всички ще са при Алелуя)) ХМ)

11

Анонимен

преди 4 години

Той допълни още, че тази година грипните епидемии у нас се обявяват преди масовото им разпространение и преди децата да се разболеят.В София още НЕ е обявена епидемия, но в класа на сина ми днес са били 10 деца, всички останали са болни...

10

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 8В Германия всяка година се ваксинират хората.

9

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 6Китай е поставил под карантина Ухан, това е град с популация над 20 милиона човека. Самите власти там не са правили никога такова нещо в новата история. Не е тактика за всяване на страх, а напълно легитимна заплаха от пандемия. Само дето вече имаме заразени извън карантината. При инкубация от 10 дни и развиване на симптоми от 5 дни е трудно да се установи кой е носител, преди да е станало късно.Налягай си парцалите, ако скоро не му намерят цаката.

8

Анонимен

преди 4 години

Много интересно. От 27 години живея в югозападна германия нито една година нее имало вируси които да разболеят децата и възрастните. А като чета новините при вас по няколко вируса на година ви пускат. Или не ви ги пускат може би идват от космоса.

7

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 5 Не е случайност, но не е това което твърдиш също. Новите болести не са нови, на милиони години са си. Само дето са били до този момент - животински. Вируса мутира, близкото му разположение до хора му позволява да прескочи на тях и хоп - нова болест. В Африка най-често започват защото това е един от най-неопитомените континенти и африканците са в контакт с диви животни през цялото време. В Китай от друга страна ядат всичко. В Европа сме избили почти всичко диво.

6

Анонимен

преди 4 години

Пак създавате паника - вируса е ограничен в един район на Китай, не се знае почти нищо за него, смъртност, как се предава и т.н. Това което правите е сравнимо с тероризъм, къде е ДАНС и прокуратура е въпроса.

5

Анонимен

преди 4 години

едно време ги пускаха в Африка първо новите вируси да ги тестват върху хората, сега почнаха в Китай да ги изпускат. Що не тръгне вирус в някоя развита държава? Случаеност?!?

4

Анонимен

преди 4 години

Тази година грипните епидемии се обявяват по всички медии преди да се Изпуснат от Лабораториите и масовото им разпространение сред децата. . Каза Мангаров. Да лабораториите произвеждат и разпространяват вируси а белата мафия прави пари от недействащи лекарства. Купуваш пиеш купуваш пиеш и ставаш все по зле. Времее за АК 47 да се произнесе по въпроса.

3

Анонимен

преди 4 години

Докато коментарите са пълни с излиянията на атавистични троглодити няма да видим добро.Сега ще ви го разбия за да разберете.Популация на планетата 7.5 милиардаСредно годишно разпространение на настинки 15% или 1.1 милиардаСмъртност на корона вирус (до сега) 3% или 375 милиона умрели при глобално разпространение - ВСЯКА ГОДИНААко някой мисли, че има правителство което да спечели от това състояние мозъците ви са по-изгнили от тези на погребаните. Молете се да го спрат на време.

2

Zoe

преди 4 години

Що за човек може да създаде вирус за да убива други хора! Такива хора не трябва да живеят! Каква е тази несправедливост? Дано Господ си знае работата....

1

Анонимен

преди 4 години

Разбира се,че не е съ,даден в лаборатория. Не вярвам някой по света да си признае, че е създал и "изпуснал" вирус. Много *** бяха изклани по европа и не само. Това е бизнес за милиони. То бяха по крави, птици, овце и кози, ***...