18

Голаводов

преди 4 години

Този г-н, ако помня добре, искаше 800.000 Евро от БФС преди доста години след като получи лиценз за треньор и беше убеден, че качествените спецове си имат цена...Много жалко за този грандиозен провал. Сигурно очаква някой да му изгради играчи и той само да им ***, така не се случват нещата...

17

гошо тъпото

преди 4 години

ДА ОТИВА В ХЪРВАТИЯ ТАМ ЩЕ МУ НАПРАВЯТ ПАМЕТНИК НА НЕКАДЪРНИКА ЗАЩОТО ОЩЕ ГО ПОМНЯТ А И БИЯТ ЛОШО ХЪРВАТИТЕ.

16

Анонимен

преди 4 години

Защо са тези обиди по Бала? С този матРял - толкова, ако щете начело да сложите триото Гуардиола - Клоп - Зидан! Много правилно казва, че трябва да се работи с децата, защото от сегашното поколение национали, от които няма и един поне на средноевропейско ниво, чудеса не могат да се очакват.....

15

Анонимен

преди 4 години

ами балъче за кога да те чакаме да израстнеш където и да отидеш се вижда какво правиш

14

НЕкой си

преди 4 години

Той и като треньор е легенда-3 водещи отбора от европейски първенства,под негово ръководство-директно във вторите им дивизии

13

Ром"с

преди 4 години

Балъков е обиден,че не му дадоха да доработи до лятото на 2020 и видимо е бил под натисък и затова е подал оставката си!Като треньор мисля,че не е много силен ,а и с тези наши ритнитопковци,трябва някой гениален спец (а те струват много пари) да оправи малко работата с нац отбора,я 1:0 ,я 0:0 и така до ЕП-2020 можеше да стигнем. Футбола ни е като държавата,слаб и мокър материал трудно се пали с кибритена клечка...... .

12

Трандафор Босев

преди 4 години

Ох, горкия! И той нерезбран и недооценен! Да ходи да се оплаче на Сърмов! Истнски "визионер" е тоя Бала! Стахотен футболист, но както казват другите "величия" от БФС: никога не е късно да станеш за резил.

11

Третият крак

преди 4 години

Като разбира много от футбол , да играе със залагания и да пИчели ! Зора му е пак да хване някой балама да му плаща грешни пари . Ако му имаме милионите , изобщо няма да работим !

10

ДДТ

преди 4 години

Честно казано,много по-важно е как се развиват националните юношески и младежки отбори. Те имат проблясъци и дават,макар и слаба надежда за бъдещето и там трябва да се насочат всички усилия и средства за развитие. Батковците да ги оставим на мира,който иска да играе за едната чест нека е национал. На другите - чао и мерси!

9

vlady

преди 4 години

Срещу Косово загубихме заради два глупави вратарски гола на Татин Ники, не съм убеден, че Балъков го е пуснал на вратата без натиск. Срещу Англия за щастие Пламен Илиев беше на вратата иначе резултатът щеше да е двуцифрен. При Хубчев полевите играчи играеха по-добре, но Татин Ники беше титуляр и дори да беше останал вероятно щяхме да отнесем разгром от Англия и да вземем максимум измъчена точка от Косово.

8

Българин 1

преди 4 години

Абе трябва да си разочарован от резултатите,които отбора постигна под твое ръководство!!!Колкото до раздялата,мисля че всички я приеха със задоволство !!!

7

Анонимен

преди 4 години

Беше добър футболист спор няма. Като треньор обаче е нула. Като човек самочувствието му е малко в повече от покритието.Да се правиш на обиден след като имаш само загуби коя от коя по-позорна .... Косово те бие насред, а Англия те унижава с 0:6 ...

6

Анонимен

преди 4 години

А националния отбор и зрителите са разочаровани от него.

5

Batman

преди 4 години

Добър футболист и много слаб треньор

4

Анонимен

преди 4 години

Това, че сега имаме някакви минимални шансове да играем на Евро 2020 е заради Петър Хубчев, а не заради теб, Бале! Заради теб англетата нагли ни биха с 6:0 насред София, което е безобразен срам! Така че се скрий и си трай! А що се отнася до англетата - всичко се връща! Кейн контузен, Рашфорд контузен, Варди контузен! Ние ще им гледаме сеира на Еврото и как за пореден път падат отвисоко наглярите!

3

Анонимен

преди 4 години

И аз като загубя пари съм силно разочарован.

2

6 мача - 6 загуби

преди 4 години

Нагъл !

1

Един

преди 4 години

Батенце, англетата ни биха насред София като шкeмбe у довар! Имаш ли представа колко малко ги интересува хората, че ти си разочарован?