60

ФА

преди 4 години

лабораторията в грузия

59

РускиНегодяй

преди 4 години

Хахаха започнали работа ама в момента чакали китайските колеги да им изпратят проба от вируса. Наредили са епруветките в лабораторията, чакат и само си гледат часовниците нервно и през 5 минути звънят на летището дали е пристигнала пратката от Китай. Хахаха, кой ненормалник ще си инжектира руска ваксина на детето, това е все едно смъртна присъда.

58

Анонимен

преди 4 години

Резултатът най-вероятно ще бъде една болна ваксина..

57

Анонимен

преди 4 години

Ха хааа....ако чакаш руснаците нещо да разработят имаш да си чакаш....Руснаците могат САМО нещо да копират.

56

venix

преди 4 години

Братушките пак са с 1 рамо напред, колкото и да ги мразите! ;) Слава на братския руски народ! :)

55

муспи

преди 4 години

Не пишете все за Русия за да отклонявате вниманието, - българския народ се интересува опасен ли е този вирус за изсраел?

54

Анонимен

преди 4 години

Баси тъпите коментари. *** си е ***.

53

Така е ..

преди 4 години

Да сте чули след ВСВ да е дошло нещо добро от Русия за човечеството ? Не нали ? И аз не съм чул.

52

Анонимен

преди 4 години

Ало "журналистите" ... Русия С ваксина и Русия РАЗРАБОТВА ваксина са две много различни неща.

51

Анонимен

преди 4 години

И накрая руснаците пак ще внасят ваксини от другаде и за прословутата вуска ваксина която сега са започнаи да разработват няма да се чуе нищо повече.

50

Чебурашка

преди 4 години

Дали ще има и други статии за страните, които са започнали да разработват ваксина? Или новината е важна защото именно Русия е започнала да я разработва? Между другото китайците са спасили един от заболелите като използвали нов метод за обогатяване на кръвта с кислород. Но това на фона на руските разработки, разбира се е маловажно.

49

Да допълня...

преди 4 години

До Запознат ... !!! 47 Ако Дядо Господ не успее да редуцира населението, Путин е насреща.Има ядрено оръжие да унищожи 10 пъти планетата и продължава.

48

Ха ха

преди 4 години

Ха ха , май няма новини за ЕРусия и ето ти заглавие - Русия с ваксина... ама те сега започвали като другите, това не е важно. Важна е думата Русия.Сега се очакват 200 разсъждения за алкохолици, разработен вирус в Русия и тем подобни.Оборот, сър.

47

Анонимен

преди 4 години

???

46

Анонимен

преди 4 години

На преобладаващата част от територията на Русия вирусите не виреят, не защото кръвта им е спиртосана, а защото температурата на въздуха по това време на годината е -20, -30, -40 градуса по системата СИ. Вирусите замръзват и губят активност. Руснаците ще използват този факт, за да си разработят ваксината и да са готови за лятото. Ние да му мислим.

45

Запознат ... !!!

преди 4 години

Дядо Господ си знае работата, може би е преценил че човешкия матрЯл се е натрупал в повечко и е решил да внесе баланс в популацията, особено в тази населясаваща Азия и евроАзия ... !!!

44

Анонимен

преди 4 години

Смъртност над 3% при зараза с ефективността на грип... Тая работа не е на добре. Молете се да не стигне до индия, че сме приключили.

43

Хаха

преди 4 години

Така така, пускайте вирусчета, ние ще плащаме после за лекарства мафия ***, не се наядохте!!!!

42

Анонимен

преди 4 години

Митев (31), като работиш в Спешна помощ и си учил микробиология разбираш ли каква е разликата между " Започнал разработка" и Гледа си кефа в Давос и хабер си няма да започва нещо полезно за българския народ? Откъде да знам дали не е използвал контактите в Давос за нови сделки за вредни oтпaдъци?

41

Руската ваксина е

преди 4 години

водката. В спиртосана кръв вирус не вирее. Света може да загине, но Русия не, там няма вируси!