15

Нищо ново

преди 4 години

До Помня: И труги помнят. Но истината за тази криза няма да научим. Ако България по времето на Виденов беше получила една десета от кредитите, които получи Гърция, до криза нямаше да се стигне. Но това е дъвкано до безкрайност. И това, което последва - също. Трябва да мислим за това, което ще следва оттук нататък.А по темата: Водната криза е резултат от години безхаберие. На виновните за водната криза трябва да се потърси отговорност. И това е една от задачите на опозицията. А решения има.

14

Пенсионер

преди 4 години

До Н2О 7 Хванали едно време един че разказва политически вицове и го вкарали в милицията. След един хубав бой , казал че повече няма да казва пол. вицове. Пуснали го , а на на излизане един милиционер го спрял : Я чакай малко. Ти защо ходиш посред лято с тия зимни обувки с огромен грайфер ? Ами нали казвате че при комунизма ще бъде мед и масло , та да не се хлъзгам по маслото..И те така.

13

Помня

преди 4 години

Бурджев , резултатите ще ги видим при гласуването в НС.Не съм възхитен от ГЕРБ , но съм омерзен от БСП.Няма да им простя, че при Виденов с пари за апартамент събирани с огромни лишения ,си купих фризер на старо.Мамка ви !

12

Активист на БКП

преди 4 години

Единствената партия,която мисли за народа е БСП !!!ГЕРБ само крадат !!!

11

Кух профил

преди 4 години

Бла-бла-бла... Не прочетох никакво конкретно предложение за справяне с кризата. Разлайване на кучетата само.

10

Анонимен

преди 4 години

Предложения за криза вече не приемаме, дайте предложение за решаването й. Всъщност вие нито разбирате от управление на води, нито от строителство. Значи няма какво да си губим времето да ви питаме. У лево.

9

къде са предложеният

преди 4 години

Е, защо тук не са изброени тези алтернативни предложения? Това трябва да се знае преди вота на недоверие! Да знаем сериозни ли са БСП относно водната криза или просто търсят начин да яхнат властта.

8

Анонимен

преди 4 години

БСП не са никаква алтернатива

7

Н2О

преди 4 години

Не разбрах,ако спечелят вота дъжд ще завали ли?

6

Т.Шак

преди 4 години

Тия льольовци са на всяка манджа мерудия. Присламчват се към всякаква тематика с надежда да влязат в новините. Много са отчаяни милите. И досадни.

5

Анонимен

преди 4 години

Колко още язовира като Цанков камък можете да построите, голтаци?

4

123

преди 4 години

Предложения могат да правят специалисти по ВиК, а не политици.

3

Анонимен

преди 4 години

Всички големи язовири без един са строени преди перестройката.

2

Анонимен

преди 4 години

Само да ви подсетя че бсп-дпс от 1945г съсипват България

1

Анонимен

преди 4 години

"Сериозните послания, които постави нашият лидер Корнелия Нинова ХИХИХИХИ