19

ognyanz

преди 4 години

Заглавието е чудо на ж'урналистиката: "България била в криза". Какво трябва да означава това, само а'втора си знае. Дали е била, и сега не е, или, тъй като опозицията го казва, трябва да се съмняваме в това.

18

Валентин Тодоров

преди 4 години

Държавата не е в криза.Тя си е по-здрава и силна отвсякога и продължава да прави всичко което една модерна държава прави.Да разхищава средства,да произвежда неработещи закони и институции и да разпределя финансите на територията към тези които са част от държавата.Просто над 80% от хората които населяват същата територия са изключени от тази държава и фактически вече не са част от нея.С изключение на задълженията им по плащанията.

17

ЖАЛКА ИСТОРИЯ

преди 4 години

До Анонимен- Този "анонимен" вероятно е от компанията на Корнела и на "президента" на България,който се жалва ,че горката ни държава нямала неговата "ВИЗИЯ"....

16

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 4 години

КВИ , СПЕЦИАЛИСТИ *** г-жа ЛЪЖА...??!!ТИЯ ЛИ ...ГДЕТО ОТ 1954-г. НЕ СА НАПРАВИЛИ И ЕДИН РЕМОНТ НА ЕТЕРНИТОВИТЕ ВОДОПРОВОДИ У БЪЛГАРИЯ ??!!!ОТ КЪДЕ ГИ ИЗМИСЛИ ТИЯ ИЗКУКАЛИ ПЕНСИИ , С ПАРТИЙНИ КНИЖКИ!ДЕ КАЖИ СИ ...ДОКАТО СЕ СЪВЕЩАВАХТЕ , ПО КОЛКО ПЪТИ ХОДЕХА ДА ПИКАЯТ, ***...??!!

15

?!

преди 4 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

14

Анонимен

преди 4 години

От 1918-а насам тая страна за нииииииищичко не става ... язък!

13

Анонимен

преди 4 години

Емчи нейли тъй?

12

Анонимен

преди 4 години

Немското разузнаване разгласи,че България източва язовирите умишлено от управляващите за да получи по-вече Евросредства.

11

ИСТИНА

преди 4 години

ВЕЦ-овете на извергите от ДПС и на разни гнусни дгенерати, като Кирчо Добрев смучат водата на България!!! Гадните *** от ГЕРБ са им съучастници и позволяват това разграбване. Това е една и съща кръвожадна банда от българоубийци. ИЛИ ТЕ, ИЛИ НИЕ!!! Изберете сами.

10

Анонимен

преди 4 години

Пакостите на Боко ще тежат на шията на България десетилетия след като си тръгне. Десетилетието на управление на граб е изгубено десетилетие.

9

Анонимен

преди 4 години

БСП, ГЕРБ, ДПС и НФСБ са комунистически ***-престъпници, съсипващи и тазграбващи нашата родина. Това са тумори!!! Докато не се изрежат тези тумори ще сме на дъното и в мизерията.

8

Анонимен

преди 4 години

Какви експерти е събрала Нинова след като го няма Главния Хидролаг на Републиката - Меди Доганов

7

истина е

преди 4 години

Държавата е ТИКВАТА , и за това сме последните налъми в ЕС. !

6

ПИТАЙ ДОГАН

преди 4 години

Незавършил Хидроинженер, но Иксперт по язовири и пръв приятел на ТИКВАТА . И бивш на Станишев Мишока

5

ЩЕШЕ ДА Е СМЕШНО

преди 4 години

ако не беше толкова трагично положението с водата в зеленчуковата градина на ТИКВИТЕ

4

Иксперт, гербаджия

преди 4 години

Полицай, бандит, тиква , кратуна, Иксперт. И кръга се затваря

3

Анонимен

преди 4 години

Закривай БСП

2

София

преди 4 години

Заради 50 000 Перниканци без вода ще останат столичните квартали "Симеоново", "Драгалевци", "Бояна", "Княжево", "Горна баня", вилните зони около тях, град Банкя, както и селата Железница, Бистрица, Панчарево, Кокаляне и Мало Бучино.

1

ПЪРВО

преди 4 години

Държава НЯМА. И второ - Икспертите ни са като КАЛИНКИТЕ във властта. ПРОДАЖНИ и неграмотни. Само ТВ журналиските като няма как да ги представят ги пишат - Иксперт по....всичко. Такива са почти всички гербаджии --- ИКСПЕРТИ