22

ето защо

преди 4 години

Защо си давам мнението за президент на чужда държава? Освен дето имам право на мнение, има и друго. Прекалено много неща зависят от САЩ, за да си мълча. При една светомвна война по вина на американски президент моята държава и моят народ могат да пострадат, което ми дава всяко морално право да търся сметка от подпалвачите на война. От САЩ се очаква да доминира над агресивни държави като Северна Корея и Иран. И да има мир.

21

импийчмънт

преди 4 години

Много солидно основание за импийчмънт на Тръмп е разпалването на война, засягаща САЩ и грозяща да прерасне в световна война! Веднъж Тръмп се провали с Ким Чен Ун, втори път - с Хаменей. Това е провал за Тръмп, след като нито една от тези държави не е прекратила ядрените си плавоне, сипе заплахи и Тръмп не постига нищо. Той не е српособен на друго, освен на насилиуе и война. Трябва ви друг президент!

20

Земя вика Тръмп

преди 4 години

И това го казва некадърникът Тръмп, когото вече два пъти изваждам от огъня в Азия! Скъпи мои американци! Ако вие не си импийчнете Тръмп, аз ще започвам постингите си с "Тръмп трябва да падне!" Само за едно кратко време беше на косъм да ви вкара във война със Северна Корея и с Иран, като и зад двете тия държави стои Русия! И до момента нещата в Азия са затлачени, а Иран ви се подиграва заради некадърния ви президент.

19

Анонимен

преди 4 години

Нямам нищо против да изнесем Боко Бъчвата към щатите.Без мито.Няма да липсва на никого тва.

18

Анонимен

преди 4 години

Тръмпелът се изживява като командир, но скоро ще пробва земната гравитация.

17

Анонимен

преди 4 години

Ми да ги вдига те клиентите на въпросните основно луксозни автомобили са другите милионери дето играе голф с тях айде да видим как ще им обясни че ще дават заради него повече пари тоя ход ще удари основно по Щатите не по Европа и с него Тръмп ще си вбеси богатите съюзници и ще си намали и без това спадащия шанс за преизбиране това е президента с най-рекордно неодобрение само половин година след избирането си в историята на САЩ и с тия тъпотии хич не си подобрява положението.

16

Факт

преди 4 години

Понеже българите не изнасяме нищо за Щатите, няма за какво да се притесняваме.

15

Кокал

преди 4 години

Проблемът в тази изтъркана заплаха на Тръмп е, че европейските стоки, които се продават в Америка, са предимно луксозни и са повече въпрос на класа, отколкото на цена. Американският милионер няма да си купи Корвет вместо Порше, защото ще му се смеят в кънтри клуба. Мацките няма да спрат да пият френско шампанско, само защото Тръмп му е вдигнал митото. Просто американските баровци ще се бръкнат малко по-дълбоко, но няма да си снижат стандартите.

14

Непопулярно мнение

преди 4 години

Щатите изведоха Великобритания от ЕС, защото предстоят големи извращения с него. Не знам какво им обещаха, но в момента англичаните са лапнали по щатите. Рижият ще опита да подчини света в рамките на мандата си. Това значи, че извиването на ръце тепърва започва и да ви кажа Европа не е подготвена за мащаба му. Великобритания ще се ползва с преференции в следващите ходове. Чакат ги да излязат, за да започне истинската лудница.

13

Анонимен

преди 4 години

Европа внася в САЩ стоки за 150милиарда и повече.и така е повече от 70 Години.докога ще се хрантутят от Америка?

12

Анонимен

преди 4 години

толкова нагъл, арогантен, безпардонен, расистт, фашистт рядко може да се види на свобода и още по-рядко на такъв висок пост. безпрецедентно говорене, обиди, хули, самохвали и голи обвинения. това е новата световна политика. нивото е направо махленско, тип наш Лойко

11

Анонимен

преди 4 години

той нека да си ги затрива щатите, те да му търсят сметка, но ефекта върху световния мир и живот, включително климата е твърде твърде негативен и неприемлив

10

Анонимен

преди 4 години

Този затрива щатите със светлинна скорост. 2/3 от пазара на чипове и софтуер беше Китай. С тези мита и забрани този пазар беше изгубен. Китай изхвърли американските чипове и софтуер от продуктите си. За изравняване на търговския баланс Китай ще внася ГМО соя и царевица, за фураж. Товя няма да помогне на технологчните компании обаче. И митата за европейски автомобили няма да възкресят Детройт. Щатите с Тръмп още един мандат ще станат втора Русия - износ само на суровини.

9

Анонимен

преди 4 години

Наглият Тръмп трябва да бъде отстранен възможно по-скоро, докато не е нанесъл още щети на световния мир, икономика и живота на планетата!!!

8

Анонимен

преди 4 години

Тръмп си гледа неговите интереси, а Европа нейните. Това не е изнудване , а търговия. След като вноса на Американски коли са с високи мита , защо вноса на Европейските да не са. Да не би Макрон и Меркел да са по силни от Тръмп. Както клекнаха Китай така и те ще клекнат .

7

Анонимен

преди 4 години

Според бай Дончо икономиката на САЩ никога не е била по-добре. Но тогава защо налага мита?

6

Анонимен

преди 4 години

ако клекнат на тия откровени изнудвания значи са за *** т.нар. ръководители на ЕК

5

Свободен българин

преди 4 години

Нагличко, не мислите ли?

4

Анонимен

преди 4 години

Битката между Старият свят и Новият свят.Старият свят трябва да забрави Новият свят.Неоколумб трябва да закрие Америка.

3

Анонимен

преди 4 години

Европа е окупирана територия след 45 година!